Magas szintű rajongás a Ferrari iránt (X)

A Ferrari rajongók nem ismernek határokat, s ezt most a hétköznapokban is bizonyíthatják!

Ön is nagy Forma-1 rajongó, épp a Ferrari csapatának szurkol, netán még a Ferrari Forma-1-es relikviákat is gyűjti? Akkor az Erste Bank által kibocsátott Ferrari Hitelkártyát Önnek találták ki!

Megérkezett a Ferrari Hitelkártya, egy kártya az igazi rajongóknak! Csatlakozzon most Ön is a Ferrari közösségéhez, ahol amellett, hogy együtt szurkolhat velünk kedvenc csapatáért, a tagság számos exkluzív előnyét is élvezheti!

Minél sikeresebben szerepelnek a Ferrari csapat pilótái, annál több jár Önnek vissza vásárlásaiból a futamot követő héten! Amennyiben a futamot a Ferrari versenyautó egyik pilótája nyeri 3%, ha a legjobban szereplő Ferrari pilóta még dobogóra ér be 2% és 1% kedvezmény illeti meg Önt abban az esetben, ha a legjobban szereplő Ferrari versenyautó még pontszerző helyen végez.

Mindezek mellett most díjmentesen tagja lehet a Ferrari online közösségének is, a Scuderia Ferrari Community-nek (röviden SFC). Így az SFC tagság keretében a Ferrari.com teljes tartalmát elérheti, ami hozzáférést biztosít a kizárólag prémium tagok számára biztosított multimédia tartalmakhoz, képekhez, letöltésekhez, fórumhoz, bloghoz. Ráadásul rendszeresen megkapja a Ferrari online hírlevélét, meghívásban részesül az exkluzív Ferrari eseményekre a pilóták részvételével a Formula-1-es szezon ideje alatt, valamint részt vehet a pilótákkal való videó-beszélgetéseken is.

Lehetősége van továbbá a Ferrari Hitelkártyája segítségével kedvezőbb áron megvásárolni kedvenc Ferrari márkájú ruháit és egyéb használati tárgyait a Ferrari webáruházában, a www.ferraristore.com oldalon, illetve 20% vagy 10% kedvezményben részesülhet a Maranelloban található Ferrari márkaboltban.

A főkártyabirtokosok részt vehetnek az Erste Bank által évente megrendezésre kerülő játékban, amelynek keretében egy kétszemélyes, exkluzív Ferrari élményutazás a nyeremény. Ennek során a nyertes több érdekes program mellett látogatást tehet a Ferrari gyárban, Maranelloban.

Használja ki az itt felsorolt előnyöket és igényeljen mielőbb Ferrari Hitelkártyát, mert az első 2000 Ferrari Hitelkártya fôkártyabirtokos egy Ferrari esernyőt kap ajándékba! Forza Ferrari!

Hitelkártya THM: 43,48% További részletek a www.erstebank.hu/extras/ferrarikartya oldalon.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS