Friss hírek

Magnussen állítja, felajánlották neki Russell idei ülését

Versenyzői ülést ajánlott Kevin Magnussennek az idei szezonra a Williams Forma-1-es csapata – erről maga a dán pilóta számolt be a minap, aki azt is elárulta, George Russell helyére ülhetett volna be.

Magnussen tavaly még a Haas csapatával versenyzett a Forma-1-ben, ám viszonylag hamar kiderült, hogy a 2020-as szezon végén távoznia kell az amerikai istállótól.

A korábban a McLarennél és a Renault-nál is versenyző pilóta a TV3 című televíziós csatornának nyilatkozva árulta el, a Williams ülést kínált neki.

Hirdetés
 

„Lehetőségem volt arra, hogy az F1-ben maradjak” – fogalmazott Magnussen. „Kapcsolatban voltam a Williamsszel. Viszont olyan lett volna, mint a McLarennél és a Renault-nál eltöltött időkben: rengeteg szponzort kellett volna találnom a Williamsnek, hogy komoly összeget ajánlhassanak.”

„George Russell helyetteseként tekintettek rám. Rögtön arra a konklúzióra jutottam, hogy mi ez a csapat?! Megszabadulni Russelltől, és megtartani [Nicholas] Latifit óriási hülyeség lenne…”

„George hatalmas tehetség, akinek nem kellene kikerülnie az F1-ből.”

Magnussen mosolyogva hozzátette: „Ha a Williams tényleg akart volna valamit, eltávolíthatták volna Latifit. És akkor lehetett volna egy Russell – Magnussen kettős, egy erős páros véleményem szerint!”

Russell az idei szezon végén távozik a Williamstől, 2022-ben ugyanis Lewis Hamilton csapattársa lesz a Mercedesnél.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Magnussen állítja, felajánlották neki Russell idei ülését
Sainz: A debütálásom óta nem tanultam annyit az F1-ben, mint idén
Változhatnak a motorcsere miatti büntetések a Forma-1-ben
Brundle: Binotto Ferraritól való távozása egy kicsit furcsa
Bővíti infrastruktúráját az Audi az F1-es csatlakozás előtt
Hivatalos: Nem lesz Kínai Nagydíj 2023-ban sem

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!