Véreztem, mögöttem pedig lökdösődtek a fémdarabért - Megszólalt az F1-es versenyen megsérült rajongó! - F1VILÁG.HU

Véreztem, mögöttem pedig lökdösődtek a fémdarabért – Megszólalt az F1-es versenyen megsérült rajongó!

Kisebb alkarsérülést szenvedett egy rajongó a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj vasárnapi versenyén, a közösségi oldalakon pedig el is kezdett terjedni egy fotó a peches, mégis igazán szerencsés fiatalemberről.

A balesetről először Andrew Westacott, az Ausztrál Nagydíj szervezéséért felelős cég vezérigazgatója számolt be; mint mondta, az incidens Kevin Magnussen balesetekor történt, a Haas versenyautójának jobb hátsó kerékagyából származó törmelék sebesítette meg a szurkolót.

„Véletlenül ott volt a személyzetünk egyik tagja, aki látta az esetet, és úgy tűnik, hogy egy kerékagyból származó karbontörmelék mintegy 20 métert felrepült a levegőbe, majd leesett, és megsebesítette egy úr karját” – mondta az Australian Grand Prix Corporation vezérigazgatója. „Az embereink tudtak az incidensről. Úgy tűnik, hogy egy furcsa, egyszeri eset történt, hiszen a törmelékfogó kerítéseket nem feltétlenül lehet 20 méter magasra felhúzni.”

 

Komoly baj tehát szerencsére nem történt, a Redditre, illetve a különböző közösségi oldalakra pedig felkerült egy fotó a szóban forgó rajongóról, aki büszkén pózolt Magnussen autójának alkatrészével. Will Sweet a verseny után arról beszélt, örül, hogy kisebb sérülésekkel megúszta.

„Szerencsés vagyok, mert nem lett végül olyan komoly, mint lehetett volna. Elég nagy alkatrész volt, mellettem pedig ott állt a menyasszonyom is, aki alacsonyabb nálam. Mivel a karomat találta el, őt talán pont fejen találta volna.”

A rajongó elárulta azt is, nem ő vitte végül haza Magnussen autójának darabját.

„Miután eltalált, egy kicsit összezavarodtam, összevéreztem a párom pokrócát. Mögöttem pedig tülekedtek az emberek, hogy megszerezzék a darabot. Eszembe sem jutott érte menni. Azt hittem, kicsi volt, és meglepődtem, amikor felemelték, és láttam, hogy milyen nagy. Valaki más szerezte meg. Megengedték, hogy készítsek vele egy fotót, aztán elvitték. Egy kicsit azért bosszantó volt, szuvenírnek jó lett volna!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Véreztem, mögöttem pedig lökdösődtek a fémdarabért – Megszólalt az F1-es versenyen megsérült rajongó!
Lassan nekilát a saját váltó fejlesztésének az Aston Martin
Gasly gratulál Oconnak, de csalódott a saját versenye miatt
Stroll: Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek…
A Ferrari elnézést kért Leclerc-től a Monacóban történtekért

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!