Magnussen csalódott, hogy nincs döntés jövőjéről

Eltarthat egy ideig, mire a Renault Forma-1-es csapata döntést hoz 2017-es felállásáról – ezt nyilatkozta Kevin Magnussen Szingapúrban.


Eltarthat egy ideig, mire a Renault Forma-1-es csapata döntést hoz 2017-es felállásáról – ezt nyilatkozta Kevin Magnussen Szingapúrban.

A dán versenyző még 2 hete, Olaszországban úgy fogalmazott, reményei szerint a szingapúri hétvége előtt kiderül, hogy meghosszabbítja-e szerződését a francia istálló, a Renault azonban egyelőre még nem döntött.

Magnussen és Jolyon Palmer mellett Esteban Ocon és állítólag Sergio Pérez is esélyes az ülésre, noha utóbbi versenyző a legfrissebb hírek szerint marad a Force Indiánál.

„Nem tudom, mi történik a színfalak mögött” – mondta Magnussen Szingapúrban. „Olvastam a sajtóban, hogy van némi késlekedés, és a döntés eltarthat egy darabig, ami frusztráló.”

„Azt reméltem, az olaszországi és a szingapúri versenyek között eldől a dolog, de nyilvánvaló, hogy ez nem jött össze, és az ügy tovább tart, mint reméltem.”

Az Autosport című brit szaklap úgy tudja, a Renault opciós joga, hogy megtartsa Magnussent 2017-re, szeptember végén lejár – utána a dán versenyző szabadon tárgyalhat más csapatokkal.

„Remélhetőleg eljön a döntés ideje, máskülönben a saját kezembe veszem a sorsom. Versenyző vagyok, versenyezni akarok, nem várhatok addig, míg már csak 1 hét lesz az első tesztig. Az nem opció számomra. Úgyhogy majd meglátjuk, mi lesz.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS