Magnussen nem akar változtatni hozzáállásán - F1VILÁG.HU

Magnussen nem akar változtatni hozzáállásán

HIRDETÉS

Nem szegték kedvét az elmúlt időszakbéli büntetések a McLaren ifjú versenyzőjének, Kevin Magnussennek.


Nem szegték kedvét az elmúlt időszakbéli büntetések a McLaren ifjú versenyzőjének, Kevin Magnussennek.

A dán tehetséget Belgiumban azért büntették meg, mert leszorította a pályáról Fernando Alonso Ferrariját, a legutóbbi versenyen, Monzában pedig hasonló vétséget követett el Valtteri Bottasszal szemben.

A McLaren Csoport ügyvezetője, Ron Dennis nemrég úgy nyilatkozott, nem szeretné, ha Magnussen veszítene agresszivitásából, az ifjú versenyző pedig Szingapúrban úgy nyilatkozott, esze ágában sincs változtatni hozzáállásán.

„Amit Spában tettem, azt nem ismételném meg, mert hibát követtem el és tanultam belőle – de csak arra az egy esetre gondolok” – mondta a McLaren versenyzője.

„A Les Combes kanyarban elkövetett hibámon kívül nem vétettem másutt. Azt gondolom, jó, ha van verseny a pályán – én legalábbis nagyon élvezem, és így is fogom folytatni.”

„Nyilván megpróbálok tanulni a történtekből, de azt gondolom, fontos, hogy a legjobbat próbáljam nyújtani, és mindenből a legtöbbet hozzam ki. Ehhez jelen pillanatban keményen kell versenyeznem.”

A júniusi Osztrák Nagydíj előtt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) úgy határozott, nem fog olyan szigorúan eljárni a hibázó versenyzőkkel szemben, Magnussen éppen ezért nem érti, miért kapott büntetést Olaszországban.

„Nem tudom, mi rosszat tettem Monzában, de ők hozzák a szabályokat, ha tehát büntetést kaptam, meg kell tudnom, hogy tudok változtatni. De szerintem egy kicsit kemény büntetés volt.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!