Emilia Romagna Nagydíj

Ne maradj le! Kövesd az imolai eseményeket az F1Világ Paddockban! Kattints!

Magnussen nem tudja, hogy fejlődött-e a McLaren

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Magnussen nem tudja, hogy fejlődött-e a McLaren

Bár nagyon nehéz olvasni a teszteredményekből, a McLaren autójával szerdán élen záró Kevin Magnussen elégedett a silverstone-i nyitónapon látottakkal.


Bár nagyon nehéz olvasni a teszteredményekből, a McLaren autójával szerdán élen záró Kevin Magnussen elégedett a silverstone-i nyitónapon látottakkal.

Az ifjú tehetség a fiatalok tesztjének első napján a Force India versenyzőjét, Paul di Restát utasította maga mögé 172 ezredmásodperces előnnyel, a harmadik pozícióban pedig a Red Bull autójával köröző António Félix da Costa zárt.

Magnussen tudja, nagyon nehéz közvetlenül összehasonlítani az eredményeket, ám úgy véli, jó teljesítményt nyújtott Silverstone-ban.

„Mindig jó az első helyen látni önmagadat, de egy Forma-1-es teszten soha nem tudhatjuk, a többiek mennyi üzemanyaggal mentek – szóval nehéz összehasonlításokat végezni” – mondta a dán tehetség.

„Viszont elég jó elképzeléseink vannak arról, hogy jó napot zártunk-e, vagy sem – és azt hiszem, ez egy jó nap volt. Nem időmérős köröket futottunk, de szerintem senki sem. De egyszerűen nem lehet tudni, hogy 60, vagy 40 kilogrammnyi üzemanyag volt-e a többiek autójában, szóval fogalmunk sincs, hogy állunk hozzájuk képest.”

A 20 esztendős versenyző azt sem tudja megmondani, hogy a McLarennek sikerült-e előrelépéseket tennie az első tesztnapon.

„Nekem ezt nem könnyű megmondani, hiszen soha nem vezettem az autót korábban. Nem tudom megmondani, hogy sokat fejlődtünk-e az aerodinamikával, vagy a gumikkal. Elvégezzük a tesztet, adom a visszajelzéseket,a csapat pedig kielemzi a látottakat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!