Magnussen nevéhez fűződik az időmérő legkeményebb pillanata (Videóval)

Fotó: Haas
Kevin Magnussen Haas
A Notre Dame szigeten kialakított, szűk, utcai pályán nem meglepő, ha valaki a falnak csapja az autót. A mai időmérő edzésen Kevin Magnussen volt az, aki a híres-neves Bajnokok falát találta el, ezzel kiszúrva több versenyző társával is.

Nem úsztuk meg a kanadai időmérőt piros zászló nélkül. Magnussen az utolsó gyors körén volt, amikor is túl szélesen fordult rá a célegyenesre és nekicsapta az autója jobb hátulját a Bajnokok falának, amit korábban már sok-sok neves világbajnok is lekoccolt az évek során. A dán hibája azonban duplán szívszorító lehetett az amerikai csapat számára, hiszen mögötte éppen csapattársa, Romain Grosjean érkezett. A franciának egy korábbi elfékezés miatt nem volt még gyors köre, de kollégája az utolsó sanszot is elvette tőle.

A nagy kérdés a holnapi nappal kapcsolatban, hogy az összetört autó mennyire sérült, hiszen a legrosszabb esetben akár az egész kasznit ki kell cserélni, ami rajthely büntetést vonhat maga után. Így egyelőre még kérdéses, hogy vajon a dán versenyző valóban a 10.helyről fogja-e megkezdeni a vasárnapi versenyt. Természetesen amint bármilyen információt megtudunk, azonnal közöljük!

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS