Friss hírek

Magnussen szerint nem lesznek problémák közte és Hülkenberg között

Kevin Magnussen szerint jól együtt tud majd dolgozni új csapattársával, Nico Hülkenberggel a 2023-as Forma-1-es bajnokság során, habár a két pilótának nem feltétlenül volt felhőtlen a viszonya korábban.

A Haas csapata még a tavalyi évadzáró előtt jelentette be, hogy Hülkenberg veszi át honfitársa, Mick Schumacher helyét a csapatnál, így ő lehet Magnussen csapattársa a következő idényben. A dán és a német pilóta még a 2017-es Magyar Nagydíjon emlékezetes módon szólalkozott össze, amikor Hülkenberg „a mezőny legsportszerűtlenebb versenyzőjének” nevezte őt, mire ellenfele csak annyit válaszolt, „szopkodd meg a golyóimat!”.

Az emlékezetes párbeszéd alapján sokan azóta is azt gondolják, a két versenyző nincs jó viszonyban egymással, ez pedig idei partnerségükre is rányomhatja a bélyegét. A duó nem is sokat beszélt egymással a bő 5 évvel ezelőtt történtek óta – tavaly, Bahreinben azonban már találkoztak, sőt, még viccelődtek is a magyarországi esettel kapcsolatban.

Hirdetés
 

Magnussen azt mondja, szerinte semmiféle probléma nem lesz köztük a szezon során.

„Soha nem voltunk közeli kapcsolatban korábban, vagy ilyesmi. Bahreinben viszont találkoztunk a repülőtéren, és tulajdonképpen először beszéltünk. Sokan azt hiszik, van egyfajta harag köztünk, de tényleg nincs” – mondta a rutinos versenyző.

„Nem gondolom azt, hogy csapattársakként a legjobb haveroknak kell lennünk. Persze ki tudja, lehet, hogy azok leszünk! De nincs rajtam semmiféle nyomás azzal kapcsolatban, hogy felépítsünk valamit a pályán kívül.”

„Tisztelem őt versenyzőket, és szerintem ez az egyetlen dolog, ami számít. Most emberként is megismerem majd őt – korábban soha nem voltam közel hozzá ahhoz, hogy megismerjem. De ez a része nem is igazán számít. Biztos vagyok benne, hogy jól fogunk együtt dolgozni csapattársakként úgy a pályán, mint azon kívül.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!