Magnussen szerint nem lesznek problémák közte és Hülkenberg között - F1VILÁG.HU

Magnussen szerint nem lesznek problémák közte és Hülkenberg között

HIRDETÉS
Kevin Magnussen szerint jól együtt tud majd dolgozni új csapattársával, Nico Hülkenberggel a 2023-as Forma-1-es bajnokság során, habár a két pilótának nem feltétlenül volt felhőtlen a viszonya korábban.
BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - MARCH 20: Fernando Alonso, Alpine F1 Team, Mick Schumacher, Haas F1 Team, Kevin Magnussen, Haas F1 Team, and Nico Hulkenberg, Aston Martin, at the drivers parade during the Bahrain GP at Bahrain International Circuit on Sunday March 20, 2022 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

A Haas csapata még a tavalyi évadzáró előtt jelentette be, hogy Hülkenberg veszi át honfitársa, Mick Schumacher helyét a csapatnál, így ő lehet Magnussen csapattársa a következő idényben. A dán és a német pilóta még a 2017-es Magyar Nagydíjon emlékezetes módon szólalkozott össze, amikor Hülkenberg „a mezőny legsportszerűtlenebb versenyzőjének” nevezte őt, mire ellenfele csak annyit válaszolt, „szopkodd meg a golyóimat!”.

Az emlékezetes párbeszéd alapján sokan azóta is azt gondolják, a két versenyző nincs jó viszonyban egymással, ez pedig idei partnerségükre is rányomhatja a bélyegét. A duó nem is sokat beszélt egymással a bő 5 évvel ezelőtt történtek óta – tavaly, Bahreinben azonban már találkoztak, sőt, még viccelődtek is a magyarországi esettel kapcsolatban.

Magnussen azt mondja, szerinte semmiféle probléma nem lesz köztük a szezon során.

„Soha nem voltunk közeli kapcsolatban korábban, vagy ilyesmi. Bahreinben viszont találkoztunk a repülőtéren, és tulajdonképpen először beszéltünk. Sokan azt hiszik, van egyfajta harag köztünk, de tényleg nincs” – mondta a rutinos versenyző.

„Nem gondolom azt, hogy csapattársakként a legjobb haveroknak kell lennünk. Persze ki tudja, lehet, hogy azok leszünk! De nincs rajtam semmiféle nyomás azzal kapcsolatban, hogy felépítsünk valamit a pályán kívül.”

„Tisztelem őt versenyzőket, és szerintem ez az egyetlen dolog, ami számít. Most emberként is megismerem majd őt – korábban soha nem voltam közel hozzá ahhoz, hogy megismerjem. De ez a része nem is igazán számít. Biztos vagyok benne, hogy jól fogunk együtt dolgozni csapattársakként úgy a pályán, mint azon kívül.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Magnussen szerint nem lesznek problémák közte és Hülkenberg között
Sainz: Azt kaptuk, amit megérdemeltünk
Licitálj a Verstappen által dedikált versenyfelszerelésre! 
McLaren-uralom az időmérő előtt a Hungaroringen!
Red Bull: A versenyzői kérdés nyitott 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!