Magnussen szerint Schumacher remek munkát végez, nem látja okát a cserének - F1VILÁG.HU

Magnussen szerint Schumacher remek munkát végez, nem látja okát a cserének

HIRDETÉS
Kevin Magnussen szerint Mick Schumacher remek munkát végez a Haas Forma-1-es csapatánál, így nem feltétlenül látja okát annak, hogy az amerikai istálló új versenyzőt keressen 2023-ra.
CIRCUIT ZANDVOORT, NETHERLANDS - SEPTEMBER 02: Kevin Magnussen, Haas F1 Team, and Mick Schumacher, Haas F1 Team during the Dutch GP at Circuit Zandvoort on Friday September 02, 2022 in North Holland, Netherlands. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

Magnussen helye 2023 végéig biztos a csapatnál, Schumacherrel kapcsolatban azonban egyre több pletyka lát napvilágot, hiszen még mindig nem rendelkezik érvényes szerződéssel a következő idényre. Korábban arról lehetett hallani, a Haas csapata a szezon végén megválna tőle, Günther Steiner csapatfőnök azonban nemrégiben arról beszélt, még minden teljesen nyitott, és várhatóan szeptemberben értékelik ki alaposabban a versenyzőkérdést.

Az Olasz Nagydíj hétvégéjén természetesen Kevin Magnussent is megkérdezték a jövő évi csapattárs kilétéről – neki azonban nem igazán van álláspontja a helyzettel kapcsolatban. Szerinte nyilvánvaló, hogy gyors és következetes versenyzőkre van szüksége a Haasnak, ám véleménye szerint a mostani versenyzőpáros megfelel ezeknek a kritériumoknak.

„Teljesen nyilvánvaló a dolog. Természetesen gyors versenyzőkre van szükségünk, következetes pilótákra, akik képesek a pontszerzésre, és segíthetnek a csapatnak az előrejutásban” – mondta a dán pilóta, amikor Monzában arról kérdezték, véleménye szerint milyen versenyzőre lesz szüksége csapatának 2023-ban. „De azt gondolom, ez velem és Mickkel most megvan, és nem mennek olyan rosszul a dolgok szerintem.”

„Szóval nem igazán van határozott véleményem. Günther és természetesen a menedzsment dolga, hogy ezzel foglalkozzon. Én nem azért vagyok itt, hogy spekuláljak, és belefolyjak ebbe. Nem igazán van véleményem ezzel kapcsolatban. Szerintem Mick remek munkát végez, ez minden, amit mondhatok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!