Magnussen továbbra is hisz önmagában

A McLaren Mercedes újonca, Kevin Magnussen elárulta, a bemutatkozása óta elért vegyes eredmények egyáltalán nem ártanak önbizalmának.


A McLaren Mercedes újonca, Kevin Magnussen elárulta, a bemutatkozása óta elért vegyes eredmények egyáltalán nem ártanak önbizalmának.

A dán tehetség remek formában vágott neki a szezonnak, hiszen Ausztráliában rögtön dobogóra állhatott. Azóta azonban csapattársához, Jenson Buttonhoz hasonlóan sokat szenved – főleg az autó versenyképtelensége miatt.

Eric Boullier, a McLaren versenyigazgatója úgy véli, Magnussen az újoncok tipikus gyermekbetegségei miatt is küszködik, az ifjú tehetség pedig elismeri, pontosan tudja, sokat kell tanulnia.

„Fontos, hogy magabiztos maradjak” – mondta a McLaren versenyzője.

„Az önbizalom nem olyasvalami, amit csak úgy felkap az ember – belül van, és az évek során építed fel. Nem is veszik el egyből, de fontos, hogy megtudjuk, mi az oka ezeknek a gyenge eredményeknek.”

„Még ha van is önbizalma az embernek, könnyen lehet, hogy rosszul végzi a dolgát, rosszul vezet. Én hiszem, hogy megvan a képességem ahhoz, hogy a legjobb legyek, de ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy nem mindig én vagyok a legjobb. Sokat kell tanulnom, és rengeteg területen kell fejlődnöm.”

„Hiszek abban, hogy van bennem potenciál, azt ugyanakkor nem gondolom, hogy ennél jobb már nem lehetek. Fejlődnöm kell.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS