Portugál Nagydíj

Maldonado pontot szerezne első F1-es versenyén

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Maldonado pontot szerezne első F1-es versenyén

Izgatottan várják a 2011. évi forma-1-es világbajnoki sorozat nyitófutamát, az Ausztrál Nagydíjat a Williams istálló versenyzői.


Izgatottan várják a 2011. évi forma-1-es világbajnoki sorozat nyitófutamát, az Ausztrál Nagydíjat a Williams istálló versenyzői.

A csapat veteránja, Rubens Barrichello úgy nyilatkozott, egyre türelmetlenebb, hiszen a bahreini futam eltörlésével újabb két hetet kellett várniuk, így most már épp itt az ideje annak, hogy összemérje tudását riválisaival.

„Mindenki tűkön ülve várja már az első futamot, hiszen mostanra már rég versenyeznünk kellene” – mondta Barrichello.

„Viszont jó, hogy több időt tölthettem otthon a gyerekekkel, de már alig várom, hogy elkezdődjön az idény és hogy végre lássam kialudni a piros lámpákat Melbourne-ben. Mindig izgalmas pillanat, amikor a teljes mezőny felsorakozik a rajtrácsra úgy, hogy még senkinek sincs pontja.”

Barrichello elmondta, reálisan közelíti meg az évadnyitót, így tudja, hogy a futamgyőzelemre vajmi kevés esélye van a Williamsnek.

„Persze mindig fantáziálok arról, milyen eredményt érhetnénk el, de két lábbal a földön járok és az előttünk álló versenyre összpontosítok. Nagyon várom már az Ausztrál Nagydíjat.”

Barrichello csapattársa, a venezuelai Pastor Maldonado elmondta, nagyon izgatott, és reméli, hogy képes lesz helytállni első F1-es szezonjában.

„Az nem kifejezés, hogy készen állok első forma-1-es idényemre” – nyilatkozta Maldonado.

„Még soha nem voltam Melbourne-ben ezelőtt, de sokat teszteltünk a tél során, ami hozzáadódik ahhoz az időhöz, amit a szimulátorban töltöttem pályatanulással. Alig várom már, hogy versenyezzünk. Nagyon izgalmas pillanat lesz. A célom az, hogy ezen a hétvégén egy szolid teljesítménnyel célba érjek, és hogy szerezzek néhány pontot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!