Mallya: Bottas az idei szezon sztárja az F1-ben - F1VILÁG.HU

Mallya: Bottas az idei szezon sztárja az F1-ben

HIRDETÉS

A Force India csapatvezetője, Vijay Mallya szerint a Williams finn pilótája, Valtteri Bottas a szezon sztárja a Forma-1-ben.


A Force India csapatvezetője, Vijay Mallya szerint a Williams finn pilótája, Valtteri Bottas a szezon sztárja a Forma-1-ben.

Bottas zsinórban három dobogós helyezést szerzett az utóbbi négy futamon, Ausztriában, Nagy-Britanniában és Németországban, mellyel a bajnokság ötödik helyén áll, 55 pontos előnyben csapattársával, Felipe Massával szemben.

Mallya, aki nem titkolta, hogy meg szeretné tartani jelenlegi versenyzői felállását, Nico Hülkenberg és Sergio Perez személyében, elmondta, hogy Bottas mindenkit sokkolt egyenletesen erős teljesítményével az idén remekül szereplő Williamsszel.

„Mindenki egyetérthet abban, hogy Bottas az idei év sztárja, eddig” – mondta a szakember.

„Itt van a nagy Massa, és itt van egy srác, aki a GP3-ból jött és az első dolog, amire gondol az ember, hogy fél másodperc lesz a lemaradása. Mindenkit sokkolt és remek munkát végez nagy nyomás alatt.”

„Nem csak gyilkos ösztöne van, de nagyon érett, nem engedi, hogy frusztrálttá váljon.”

Mallya továbbá dicsérő szavakkal illette Daniel Ricciardót is, aki eddig túlszárnyalja négyszeres világbajnok csapattársát, Sebastian Vettelt, és már két győzelmet is aratott, miután tavaly még a Toro Rosso színeiben versenyzett.

„Daniel Riciardo is nagyon lenyűgöző. Azt hiszem, még a Red Bull is fogja a fejét, hogy most mi is történik” – tette hozzá.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!