Manor: Malajziában már simábban mennek a dolgok

A Manor Forma-1-es csapatánál biztosak abban, a jövő hétvégi Maláj Nagydíjon végre valóban is megkezdődhet számukra a 2015-ös évad.


A Manor Forma-1-es csapatánál biztosak abban, a jövő hétvégi Maláj Nagydíjon végre valóban is megkezdődhet számukra a 2015-ös évad.

A banbury-i alakulat ugyan elutazott a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíj helyszínére, Melbourne-be, ám végül autói nem tudtak pályára gurulni.

A csapatot a verseny után be is idézték a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) stewardjai, hogy magyarázatot adjanak a történtekre, a sportot irányító testület pedig végül elfogadta a felvonultatott érveket.

„Nagy előrelépéseket tettünk Ausztráliában, főleg péntek este, szóval nagy önbizalmat adott mindenki számára az, hogy majdnem sikerült pályára gurulnunk” – mondta Graeme Lowdon, a Manor ügyvezetője.

„Kétségtelen, hogy kifutottunk az időből, de nagyon magabiztosak vagyunk azt illetően, hogy legközelebb, Kuala Lumpurban már sokkal szokványosabban mennek a dolgok.”

A Manor autóit és felszerelését jelenleg szállítják át Malajziába, de amint a verseny hetének elején beköltöznek a garázsba, folytatódik a munka.

„Az autók közvetlenül Malajziába mennek Ausztráliából, szóval nincs meg az a kéthetes előny, ami Európában, ahol azért haza tudjuk vinni a versenygépeket. Szóval csak Malajziában férünk hozzá ismét az autókhoz.”

„De ha ilyen ütemben folytatjuk, akkor sokkal szokványosabban mennek majd a dolgok.”

„Mechanikailag az autók egyben vannak, szóval az emberek azon gondolkodhatnak, miért is nem mentek pályára? Nos, a hétvége elején még csak arról szólt a történet, hogy kommunikáljunk a különféle rendszerekkel. Rendkívüli erőfeszítéseket tettek a srácok. Kívülről ezt nem könnyű látni, hiszen nem köröztünk. De semmit sem vesz el az érdemeinkből az, hogy nem köröztünk Ausztráliában.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS