Már a héten bejelentheti Alonso szerződtetését a Renault! - F1VILÁG.HU

Már a héten bejelentheti Alonso szerződtetését a Renault!

HIRDETÉS
A legfrissebb sajtóhírek szerint akár már szerdán, azaz holnap bejelentheti a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso szerződtetését a Renault Forma-1-es csapata!
Hockenheimring, Hockenheim, Germany
Saturday 21 July 2018.
Fernando Alonso, McLaren.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _1ST8910

A spanyol versenyző 2018 végén intett búcsút a Forma-1-nek, ám egy ideje már hallani arról, hogy 2021-ben volt csapata, a Renault színeiben visszatérhet a száguldó cirkuszba.

A francia istálló jelenleg a Daniel Ricciardo – Esteban Ocon kettőssel vesz részt a világbajnoki küzdelmekben, előbbi versenyző azonban jövőre már a McLarennél folytatja, ahol a Ferrarihoz távozó Carlos Sainz helyét veszi át.

A The Sun című brit lap jelentése szerint a Renault F1-es főnöke, Cyril Abiteboul már tájékoztatta az istálló kulcsembereit arról, hamarosan bejelentik Fernando Alonso szerződtetését a következő évadra.

A Marca című spanyol lap úgy tudja, az egyeztetések már jó ideje folytak a Renault és Alonso között, sőt, a Movistar+ televízió F1-es riportere, Miguel Noemi úgy értesült, a bejelentésre már a szezon második versenye, a Stájer Nagydíj előtt megtörténhet – úgy tudjuk, akár már szerdán, azaz holnap!

Cyril Abiteboul az Osztrák Nagydíj hétvégéjén elismerte, „nagy nevekkel” tárgyalnak a 2021-es év kapcsán.

Alonso 2003 és 2006 között, illetve 2008-ban és 2009-ben versenyzett már a francia istálló színeiben: mindkét világbajnoki címét a Renault-val szerezte 2005-ben és 2006-ban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!