Friss hírek

Már hétvégén bajnok lehet, Verstappen azonban higgadtan várja a következő versenyt

Akár már a hétvégi Szaúd-Arábiai Nagydíjon bebiztosíthatja világbajnoki címét a Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen, a holland pilóta azonban higgadtan várja a szezon utolsó előtti versenyét.

Verstappen 8 pontos előnnyel érkezik majd meg a vadonatúj versenypályára, egy jó eredménnyel, és némi szerencsével pedig már ezen a hétvégén bajnok lehet.

A Red Bull versenyzője ugyanakkor pontosan tudja, mivel a legutóbbi versenyen, Katarban nem tudták hozni a Mercedes tempóját, össze kell szedniük magukat.

Hirdetés
 

„Nem volt olyan rossz a katari hétvége, de nem is volt valami jó! Kellemesen csalódtam az előzési lehetőségek tekintetében, a rajtom jól sikerült, és persze szükség is volt erre a büntetés után” – mondta a holland.

„Hiányzott azért némi tempó a Mercedeshez képest, szóval meglátjuk, hogyan alakul majd ezen a hétvégén. A katari pálya határozottan az egyik kedvencem volt, nagyon élvezetes volt vezetni rajta.”

Arra a kérdésre, hogy mik a várakozásai a szaúd-arábiai hétvégével kapcsolatban, Verstappen kifejtette: „A szimulátorban vezettem a pályán, és úgy tűnik, egy nagyon gyors aszfaltcsík, szóval nincs helye a hibának.”

„Természetesen csak találgatunk még, hiszen soha nem vezettünk ezen a pályán. Érdekes lesz, és várom már a kihívást. Szórakoztató, hogy idén újra más pályákra látogatunk el.”

Verstappen hozzátette, bár már ezen a hétvégén eldőlhet a vb-cím sorsa, ugyanúgy áll hozzá a következő versenyhez, mint az összes többihez.

„Higgadt vagyok tudom, hogy mindig a legjobbat próbálom nyújtani, és majd meglátjuk, végül hol végzünk” – mondta a bajnoki éllovas. „Semmi sem dőlt még el, és mindannyian készen állunk a kihívásra. Sokat kell még versenyezünk, és mindent bele fogunk adni, az egyszer biztos. Izgalmasan zárul majd a szezon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!