Marad a pink az F1-ben? Két csapattal is tárgyal a BWT! - F1VILÁG.HU

Marad a pink az F1-ben? Két csapattal is tárgyal a BWT!

Sajtóértesülések szerint két Forma-1-es csapattal is tárgyalásokat folytat a BWT, mely vállalat az elmúlt években a Racing Point csapatának egyik fő szponzora volt.

A Racing Point idén már Aston Martin néven folytatja Forma-1-es szereplését, a csapat pedig történelmi, zöld fényezéssel kíván rajthoz állni a királykategóriában. A BWT-vel kötött megállapodása így véget ért.

A Motorsport.com című internetes lap viszont úgy tudni, a vállalat mérlegeli az F1-ben maradás lehetőséget, így a pink fényezés is megjelenhet a száguldó cirkuszban.

Úgy hírlik, az egyik opció a Haas, melynek továbbra sincs főszponroea azóta, hogy a Rich Energy nevű vállalattal kötött megállapodása dugába dőlt a 2019-es év közepén.

A hírre sem a csapat, sem a vállalat nem reagált, a német sajtóban viszont elterjedt a híre annak, hogy Mick Schumacher csapata új támogatót kaphat.

Úgy tudni viszont, nem a Haas a BWT egyetlen opciója: egyes források szerint a vállalat a Williamsszel is tárgyalt. A brit istálló szintén nem kommentálta az ezzel kapcsolatos értesüléseket.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!