Bahreini Nagydíj
99 GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing ORLEN C39, action during the Formula 1 Heineken Grande Prémio de Portugal 2020, Portuguese Grand Prix, from October 23 to 25, 2020 on the Autódromo Internacional do Algarve, in Portimão, Algarve, Portugal - Photo Paulo Maria / DPPI

Marad a Sauberrel az Alfa Romeo

Marad a Sauberrel az Alfa Romeo

Az Alfa Romeo 2021-ben is támogatja a Sauber Motorsport által működtetett Forma-1-es istállót – erősítették meg csütörtökön.

Bár a partnerség jövője eddig sem volt kérdéses, ma egy hivatalos közleményben erősítették meg, hogy a hinwili istálló jövőre is Alfa Romeo néven folytatja szereplését a száguldó cirkuszban.

A felek még 2018-ban léptek szövetségre, akkor az olasz autógyártó még csak szponzora volt a Saubernek, a következő idényben azonban már át is nevezték az istállót.

Azt továbbra sem tudni, hogy kik lesznek a csapat versenyzői 2021-ben, hiszen Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi szerződése is lejár év végén. Úgy hírlik viszont, hogy az istálló vezetősége megtartaná jelenlegi versenyzőpárosát.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!