Marko elárulta, hogy halad a Red Bull felkészülése

Jól halad a 2023-as szezonra való felkészüléssel a tavalyi év alapján az új idény abszolút favoritjának számító Red Bull.

Az energiaital-gyárosok domináns formát mutattak 2022-ben: a 22 versenyből 17-et megnyertek, és nemcsak az egyéni trófeát gyűjtötték be Max Verstappen révén, hanem a konstruktőrök között is a legjobbak lettek.

A Red Bull még február elején tartotta autóbemutatóját New Yorkban, az RB19-es versenyautót azonban még nem láthatta a nagyközönség, ott ugyanis csak annak fényezését prezentálták. Múlt héten viszont már megtörtént az új masina bejáratása, melyről Max Verstappen elégedetten nyilatkozott.

Hirdetés
 

„Minden remekül ment, minden nagyon simán ment, és pontosan ez az, amit várunk egy ilyen naptól. Most pedig természetesen izgatottan várom már, hogy megérkezzünk Bahreinbe” – mondta a holland.

A Forma-1-es csapatok tesztelése február 21-23. között zajlik majd az első versenyhelyszínen, Bahreinben, ezekben a hetekben pedig minden istálló még gőzerővel dolgozik azon, hogy a lehető legjobban felkészüljön az új idényre. Dr. Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója a minap szűkszavúan annyit mondott, jól állnak.

„Minden simán megy a felkészülést illetően. Minden a tervek szerint halad” – mondta a szakember a német F1-Insidernek.

A 2023-as Forma-1-es idény március 5-én rajtol majd a Bahreini Nagydíjjal.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!