Marko nem érti, a Ferrari-főnök hogyan láthatja ennyire pozitívan csapata helyzetét - F1VILÁG.HU

Marko nem érti, a Ferrari-főnök hogyan láthatja ennyire pozitívan csapata helyzetét

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko azt mondja, nem igazán érti, a Ferrari új csapatfőnöke, Fred Vasseur a kiábrándító idénykezdet után hogyan tudja ilyen pozitívan látni a dolgokat.

Miközben a Red Bull domináns formában indította a 2023-as idényt, a Ferrari a vártnál jóval gyengébb teljesítménnyel rukkolt elő: autója nemcsak lassúnak bizonyult, hanem megbízhatósági problémák is akadtak, ráadásul Carlos Sainz a legutóbbi, melbourne-i versenyen egy erős pontszerző helyet dobott el önhibájából.

Frederic Vasseur csapatfőnök mégis optimistán nyilatkozott a csapat esélyeivel kapcsolatban, szerinte ugyanis sikerült jelentős előrelépéseket tenniük Ausztráliában.

 

„Ausztráliában már sikerült megtennünk egy lépést előre a nyers teljesítményt tekintve, és arra számítunk, hogy Azerbajdzsánban tovább tudunk lépni innen” – fogalmazott a francia szakember.

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko szerint viszont furcsa, hogy a nemrég kinevezett új Ferrari-főnök ennyire pozitívan látja a helyzetet.

Arra a kérdésre, hogy az energiaital-gyárosoknak nehezebb dolguk lesz-e a hétvégi Azeri Nagydíjon, az osztrák szakember így válaszolt: „A Mercedes nyilvánvalóan új fejlesztésekkel tér majd vissza.”

„A Ferrarinak pedig ugyancsak voltak problémáik. Amit viszont nem értek, hogy Vasseur hogyan tud még mindig ennyire pozitív fényben láni mindent.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Marko nem érti, a Ferrari-főnök hogyan láthatja ennyire pozitívan csapata helyzetét
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük
Lassan nekilát a saját váltó fejlesztésének az Aston Martin

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!