Friss hírek

Marko tiszta vizet öntött a pohárba, nem vádolja semmivel az Aston Martint

Tiszta vizet öntött a pohárba a Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko az Aston Martin idei versenyautójával kapcsolatban tett kijelentésére.

Az osztrák szakember még a múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon utalt arra, gyanúsnak tartja a brit istálló parádés formáját, és szerinte az istálló jelenlegi technikai igazgatója, az évekig náluk dolgozó Dan Fallows remek memóriáján kívül mást is magával vihetett az Aston Martinhoz.

„Ami Fallows fejében van, azt nem lehet kitörölni” – mondta Marko. „Másolni egy koncepciót nem tilos, de vajon le tudod másolni ennyire részletesen anélkül, hogy lenne dokumentációd az autónkról? Ezúttal három Red Bull volt dobogós, csak az utolsóban másmilyen motor dolgozott.”

Hirdetés
 

A Red Bull tanácsadója arról is beszélt, nemcsak Dan Fallows, hanem több más szakemberük is átszerződött az Aston Martinhoz, akik „nyilván remek memóriával rendelkeznek”.

Marko most a Motorsport-Total.com című internetes lapnak adott nyilatkozatában öntött tiszta vizet a pohárba. Azt mondja, nem vádaskodik, és eszük ágában sincs tiltakozni az Aston Martin ellen.

„Nem, semmiképpen sem! És ez nem is lehet vád. Ezek csak tréfás megjegyzések. Ha a teljes mezőnyt nézzük, az Aston Martiné az az autó, amely a legjobban hasonlít a Red Bulléra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Marko tiszta vizet öntött a pohárba, nem vádolja semmivel az Aston Martint
Sainz: A szaúdi küszködés bizonyította, egyszerűen hiányzik a tempó
Hivatalos: Alonso visszakapta a dzsiddai 3. helyet!
Eláruljuk, miért vették el Alonso 100. F1-es dobogóját!
Verstappen a Red Bullt kritizálta: Én nem érem be a 2. hellyel!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!