Másodjára átment a törésteszten Räikkönenék autója - F1VILÁG.HU

Másodjára átment a törésteszten Räikkönenék autója

HIRDETÉS
A legfrissebb hírek szerint második nekifutásra teljesítette a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kötelező töréstesztjét az Alfa Romeo 2020-as versenyautója.
Alfa Romeo Racing C38, mechanical detail during 2019 Formula 1 FIA world championship, Spain Grand Prix, at Barcelona Catalunya from May 10 to 12 - Photo Antonin Vincent / DPPI front wing

Az olasz-svájci istálló új modelljét még december közepén vetették át először a kötelező próbáknak, ám a frontális törésteszten az autó megbukott.

Úgy tudni, a C39-es modellen néhány változtatásra volt szükség, azóta pedig már sikerült is teljesíteni a törésteszteket a Milánó melletti hitelesített töréslaboratóriumban.

Bár a svájci istálló a Ferrari hajtásláncát használja autóiban, úgy tudni, az Alfa Romeo az aerodinamikai koncepciót tekintve a világbajnok Mercedest igyekszik követni.

Az F1VILÁG.HU értesülései szerint az Alfa Romeón kívül a Racing Point, a Ferrari, a Williams, a Haas és a Toro Rosso autói mentek át a kötelező törésteszteken, a többi csapat viszont egyelőre nem adott erre vonatkozó tájékoztatást.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!