Massa a Brawn-t tartja a Ferrari legnagyobb riválisának

A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa szerint a Brawn GP jelenléte jelenti majd a legnagyobb akadályt számukra ahhoz, hogy megnyerjék a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa szerint a Brawn GP jelenléte jelenti majd a legnagyobb akadályt számukra ahhoz, hogy megnyerjék a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

A Honda utódcsapata, a Brawn GP fantasztikusan teljesített az utolsó téli teszteken, ahol csúnyán elverte riválisait, akik már jó ideje nyúzzák idei autóikat.

Sokak szerint a brackley-i bázisú alakulat versenyzői jó esélyekkel várhatják a hétvégi szezonnyitót, amivel Massa is teljes mértékben egyetért, sőt hozzátette, a Ferrarinak is oda kell majd figyelnie rájuk Melbourne-ben.

“Nézve az utolsó teszteket, biztos vagyok abban, hogy a Brawn a legfőbb ellenfelünk” – mondta Massa az AP-nek. “Szemtanúi lehettünk annak, ahogy a Brawn GP a porból feláll, és aztán hirtelen egy másodperccel gyorsabb mindenkinél.”

Massa azt is bevallotta, hogy meglepte korábbi legnagyobb ellenfelük, a McLaren kezdeti gyenge teljesítménye, és nem gondolja, hogy a wokingiak csak altatnának.

“Sokan azt mondják, hogy a tesztek nem olyan fontosak, mint a versenyhétvégék, ami valóban igaz, azonban mikor folyamatosan a többiek mögött vagy, az azt bizonyítja, hogy nem mennek túl jól a dolgok számodra” – folytatta a brazil pilóta, aki elégedett csapata eddigi szereplésével.

“Az autó versenyképes, gyors, és egyenletes. Sikerült végrehajtanunk néhány verseny-szimulációt, és nem volt különösebb probléma. Készen állunk arra, hogy megkezdjük a bajnokságot, és bízom abban, hogy legalább annyira versenyképesek leszünk, mint az elmúlt években voltunk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS