Massa: Alonso, ha lecsukja a sisakrostélyt, más emberré válik - F1VILÁG.HU

Massa: Alonso, ha lecsukja a sisakrostélyt, más emberré válik

HIRDETÉS
FORMULA 1 - GP of Austria 2017

Felipe Massa úgy véli, Michael Schumacher és Fernando Alonso hasonló kvalitású pilóták, ám a spanyolnak van egy furcsa tulajdonsága.

A korábbi Forma-1-es brazil versenyző éveken át dolgozott együtt mindkét világbajnokkal, és most azt is elárulta, mit gondol róluk, és, hogy milyen viszonyban volt velük.

„Michaelt és Fernandót azonos szintűnek tartom, ha a tehetséget nézzük. Alonso nagyon jól látja át a versenyeket. Más, mint a többi pilóta. Okos, gyors, teljes, pont, mint, amilyen Schumacher volt.” – kezdte Massa a brazil Globo tévének, és elmondta, melyikükkel szeretett inkább együtt dolgozni.

Őszintén szólva mindkettejükkel nehéz volt az együtt töltött időszak. Michaelhez viszont közel álltam, olyan pilótától szerettem volna tanulni, aki hét világbajnoki címet nyert. Ő nagyon normális volt velem.” – de persze a kétszeres világbajnokról is szót ejtett.

Fernando is az volt, jó volt a munkakapcsolatunk. De neki van egy olyan tulajdonsága, hogyha a sisakrostélyt lecsukja, mintha más emberré válna. Ez pedig megosztja a csapatát.”

Christian Horner korábbi megjegyzésére utalt a brazil, miszerint bármelyik istállónál is versenyez Alonso, mindig okoz egy kis káoszt csapaton belül.

Ha megfigyeljük, bármelyik istálló, ahol ő jelen volt, két részre szakadt. Ha nem ilyen lenne, akkor biztosan többet is elért volna, mert a tehetsége megvan.” – jegyezte meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!