Massa dobogóra állna hazai versenyén - F1VILÁG.HU

Massa dobogóra állna hazai versenyén

HIRDETÉS

Dobogós eredményre pályázik a hétvégi Brazil Nagydíjon a Ferrari versenyzője, Felipe Massa.


Dobogós eredményre pályázik a hétvégi Brazil Nagydíjon a Ferrari versenyzője, Felipe Massa.

A 30 éves sofőr újságíróknak nyilatkozva csütörtökön elárulta, nagyon büszke arra, hogy már kétszer nyerni tudott hazai versenyén, és noha tudja,hogy idén vajmi kevés esélye van a győzelemre, mindent megtesz azért, hogy dobogóra álljon.

„Ha az ember otthon versenyezhet, az olyan, mintha más bajnokság lenne. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült kétszer nyernem Sao Paulóban, és remélem, hogy újabb erős hétvége vár rám” – mondta Massa.

„Az autónk ugyanaz, nincsenek új alkatrészek, de szerintem ha otthon versenyzik az ember, az jobb – extra erőt adnak az emberek, ami segít. Szóval remélem, a dobogóért harcolhatok, és remélem, hogy ezen a hétvégén a szezon legjobb eredményét érhetem el.”

Massa számára nem alakult túl jól az idei szezon: míg csapattársa, Fernando Alonso sorra halmozta a dobogós eredményeket, addig ő egyszer sem végzett a legjobb háromban.

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo nemrégiben úgy nyilatkozott, hisznek a brazilban, azonban 2012-ben mindenképp bizonyítania kell.

„Természetesen nem lehet elfelejteni az idei évet és egyből a jövő évre koncentrálni – a brazíliai nagyon fontos verseny számunkra” – fogalmazott Massa.

„100 százalékig erre a versenyre összpontosítok. Vasárnap pedig – az utolsó verseny után – már jobban összpontosíthatunk a következő évre, ami remélem, jobb lesz az ideinél.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!