Massa: Eddig nem túl rózsás a helyzet

Felipe Massa szerint a Williams biztosan megküzd majd a hétvégén azért, hogy legyőzze a Red Bullt, ám nem tartja lehetetlen kihívásnak.


Felipe Massa szerint a Williams biztosan megküzd majd a hétvégén azért, hogy legyőzze a Red Bullt, ám nem tartja lehetetlen kihívásnak.

A Williams rendre gyengébb teljesítményt mutat a pénteki edzéseken, mint szombaton, ma pedig mindkét autó a top 10-en kívül végzett a második szabadedzésen. Massa elmondta, a napjuk egyáltalán nem zajlott olyan simán, mint azt megszokták.

„Azt hiszem, ez a péntek nem mondható igazán fantasztikusnak, megpróbáltuk megérteni az autót és a gumikat” – kezdte mondandóját Massa. „Hibáztam a leggyorsabb lágy gumis körömön, kicsúsztam a pályán kívülre, így nem tudtam megfutni a legjobb időt. Ezután pedig 5-6 tizedmásodperccel lassulsz…”

Massa elmondta, a kicsúszás oka az volt, hogy megpróbálta a gumikat megfelelően működtetni, és közben feszegette a határokat, ami végül rosszul sült el.

„Szóval nem vagyok boldog a pénteki nap után – összehasonlítva mondjuk Oroszországgal. Holnapra sok munkánk van még, és sokat kell dolgoznunk azon, hogy versenyképessé tegyük az autót.”

A brazil pilóta hozzátette, továbbra is az a céljuk, hogy a Red Bullt legyőzzék: „Arra számítok, hogy versenyképesek leszünk, és harcban leszünk a Red Bull-lal. Tudjuk, hogy nem könnyű jó autót hozni erre a pályára, de megpróbáljuk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS