Massa elbeszélgetne az FIA vezetőivel

Felipe Massa beszélni szeretne az FIA-val, miután a sportfelügyelők első körben az ő viselkedését vizsgálták a Német Nagydíj első kanyarjában történt ütközés miatt.


Felipe Massa beszélni szeretne az FIA-val, miután a sportfelügyelők első körben az ő viselkedését vizsgálták a Német Nagydíj első kanyarjában történt ütközés miatt.

Massa és Kevin Magnussen a rajtnál összeértek, ami a Williams levegőbe emelkedéséhez, majd átfordulásához vezetett. A brazil pilóta csalódott volt Magnussen manővere miatt, mert szerinte a dán elkerülhette volna az ütközést, amiatt pedig teljesen kitért a hitéből, hogy az FIA egyértelműen ő miatta indított vizsgálatot, melynek végül az lett az eredménye, hogy versenybalesetnek minősítették az esetet.

„Mindenki láthatja, hogy még nagyon sokat lehet javulni, az FIA-nál is” – mondta Massa a Hungaroringen. „Ha a sportfelügyelők így gondolkodnak, akkor nem is tudom, hogy kiket kellene a helyükre ültetni.”

Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint beszélni kellene-e az FIA-val, egy egyértelmű igennel felelt, azonban hozzátette:

„Viszont nem hiszem, hogy a múltba kellene mindig visszamennünk, és ott kellene élnünk. A jövőbe kell tekinteni, és a jelenben kell élni. Arra kell koncentrálni, hogy a lehető legjobb munkát végezzük. Csak erre kell figyelnünk. Hogy őszinte legyek, mivel a múltat megváltoztatni már nem lehet, a jelenre kell fókuszálni.”

Massa azt is elmondta, hogy mielőbb maga mögött szeretné tudni a balesetet, hiszen semmi haszna nem származik abból, ha azon aggódik és sajnáltatja magát.

„Megértettem, hogy nem csak magad miatt kell vezetni, hanem figyelned kell a körülötted lévőkre is. Nem szabad mindig arra gondolni, hogy mi volt a múltban, mert az sehova nem vezet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!