Portugál Nagydíj

Massa elfogadta a Williams ajánlatát!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Massa elfogadta a Williams ajánlatát!

Elfogadta a Williams ajánlatát, így 2017-ben is rajthoz áll a Forma-1-ben a visszavonulását korábban már bejelentő Felipe Massa. Ezzel eldőlni látszik, hogy Valtteri Bottas a Mercedesnél folytatja.Elfogadta a Williams ajánlatát, így 2017-ben is rajthoz áll a Forma-1-ben a visszavonulását korábban már bejelentő Felipe Massa.

A brazil versenyzőt azt követően csábította vissza a patinás brit istálló, hogy Valtteri Bottasért egy igencsak komoly ajánlatot tett a Mercedes.

Bár a végleges szerződést a hírek szerint még nem írták alá, és a hivatalos bejelentés is várat magára, Massa állítólag megegyezett a Williamsszel, így eldőlt, hogy elnapolja visszavonulását, így 2017-ben is ott lesz a Forma-1 mezőnyében.

Mindez azt jelenti, hogy Valtteri Bottas előtt megnyílt az út ahhoz, hogy a Mercedes versenyzője legyen, ahol a világbajnok Nico Rosberg helyét veheti majd át.

A német istálló részéről korábban úgy nyilatkoztak, leghamarabb csak januárban jelentik be, ki lesz Lewis Hamilton csapattársa, Niki Lauda, a Mercedes nem ügyvezető elnöke azonban a minap azt mondta, könnyen lehet, hogy csak január végén születik döntés.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!