Friss hírek

Massa elfogadta a Williams ajánlatát!

Elfogadta a Williams ajánlatát, így 2017-ben is rajthoz áll a Forma-1-ben a visszavonulását korábban már bejelentő Felipe Massa. Ezzel eldőlni látszik, hogy Valtteri Bottas a Mercedesnél folytatja.Elfogadta a Williams ajánlatát, így 2017-ben is rajthoz áll a Forma-1-ben a visszavonulását korábban már bejelentő Felipe Massa.

Hirdetés
 

A brazil versenyzőt azt követően csábította vissza a patinás brit istálló, hogy Valtteri Bottasért egy igencsak komoly ajánlatot tett a Mercedes.

Bár a végleges szerződést a hírek szerint még nem írták alá, és a hivatalos bejelentés is várat magára, Massa állítólag megegyezett a Williamsszel, így eldőlt, hogy elnapolja visszavonulását, így 2017-ben is ott lesz a Forma-1 mezőnyében.

Mindez azt jelenti, hogy Valtteri Bottas előtt megnyílt az út ahhoz, hogy a Mercedes versenyzője legyen, ahol a világbajnok Nico Rosberg helyét veheti majd át.

A német istálló részéről korábban úgy nyilatkoztak, leghamarabb csak januárban jelentik be, ki lesz Lewis Hamilton csapattársa, Niki Lauda, a Mercedes nem ügyvezető elnöke azonban a minap azt mondta, könnyen lehet, hogy csak január végén születik döntés.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!