Massa: Hihetetlen a Ferrari tempója

Hihetetlennek nevezte a Ferrari pénteki tempóját a Williams istálló versenyzője, Felipe Massa.


Hihetetlennek nevezte a Ferrari pénteki tempóját a Williams istálló versenyzője, Felipe Massa.

A Scuderia korábbi versenyzője úgy véli, igenis számolni kell az olaszokkal, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen ugyanis remekül mentek a pénteki szabadedzéseken.

„Láttam, hogy a Ferrari hihetetlen köridőket futott a hosszú etapokon, szóval oda kell figyelnünk rájuk” – mondta a brazil.

„Most viszont ki kell elemeznünk, hogyan is állunk a többiekhez képest. Azt hiszem, holnap már – főleg az időmérő után – pontosan tudni fogjuk, mi a helyzet.”

Massa hozzátette, a Mercedes más ligában versenyez, a Red Bull azonban a vártnál gyengébben teljesített.

„A Mercedes elérhetetlen. A Ferrari sokkal jobb, és mi is harcban vagyunk. A Red Bull talán nem mutatta meg azt, amit tavaly számos alkalommal, de a dolgok változhatnak szombatra.”

Ami pedig Massa mai programját illeti: a brazil nem lehet elégedett, a második szabadedzést ugyanis egy műszaki probléma miatt teljes egészében kénytelen volt kihagyni.

„Kiábrándító, hogy csak egy edzésen körözhettem ma: vízszivárgás miatt sajnos meg kellett javítani az erőforrást.”

„Minél többet köröz az ember, annál jobban megérti, melyik a legjobb irány, amely felé el kell indulni a beállítások tekintetében. De legalább az első edzésen sok kört tudtam menni, szóval összességében pozitívak az érzéseim az autóval kapcsolatban.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!