Massa: Jelenlegi formám dönthet a jövőmről

Nagyon elégedett belgiumi, valamint olaszországi teljesítményével Felipe Massa, a Ferrari versenyzője, aki abban bízik, megtarthatja helyét a maranellói gárdánál a jövő évben.


Nagyon elégedett belgiumi, valamint olaszországi teljesítményével Felipe Massa, a Ferrari versenyzője, aki abban bízik, megtarthatja helyét a maranellói gárdánál a jövő évben.

Massa Spában ötödik, Monzában pedig negyedik lett, és bár döntés továbbra sincs jövőjével kapcsolatban, úgy érzi, a remek eredmények pozitívan járulhatnak hozzá a Ferrarival való tárgyalásokhoz.

„Véleményem szerint nagyon fontos, hogy sikerült jó eredményeket elérnem ebben a két hétben, sőt, a jövőm szempontjából is jelentősége lehet” – mondta Massa a minap.

„Itt az ideje annak, hogy elkezdjünk a jövő évvel is foglalkozni – ez az, amit megpróbálok megtenni. Az elért eredmények nagyon jók a jövőm szempontjából.”

Sajtóhírek szerint amennyiben Massa távozik a Ferraritól, helyét Sergio Perez vehetné át. A mexikói pilóta a múlt hétvégi Olasz Nagydíjon is parádézott, sőt, Fernando Alonsót, valamint Massát is a pályán, éles szituációban előzte meg. Hogy ez befolyásolhatja-e a Ferrari döntését, arról a gárda brazil pilótáját is megkérdezték.

„Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Egy normális küzdelem volt. Remek versenyt futott, abroncsai egyszerűen lenyűgözően használódtak el. Ha jobb pozícióból vághatott volna neki a versenynek, nyerhetett is volna.”

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali is elégedett volt Massa elmúlt két versenyen mutatott formájával.

„Nagyon büszkék voltunk Felipe teljesítményére nemcsak a versenyen, de az időmérőn is” – nyilatkozta Domenicali.

„Ő egy nagyszerű versenyző, és bizonyára tudják, mennyire támogatom őt. Ezen a hétvégén úgy teljesített, ahogy szerettük volna, viszont nincs semmi, ami a jövő évi versenyzőpárossal kapcsolatos döntést felgyorsíthatja, vagy netán lelassíthatja. Tárgyalunk, és természetesen tájékoztatni fogjuk önöket is.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS