Massa kisfia jól tippelt a futamra

Felipe Massa kisfia megjósolta a mai futam eredményét, már ami az édesapja helyezését illeti – árulta el a brazil versenyző az Osztrák Nagydíjat követően.


Felipe Massa kisfia megjósolta a mai futam eredményét, már ami az édesapja helyezését illeti – árulta el a brazil versenyző az Osztrák Nagydíjat követően.

Massa a harmadik helyen zárt az Osztrák Nagydíj versenyén, miután Sebastian Vettel kerekét nem tudta a csapat megfelelően rögzíteni, és a német versenyző kiállása során sok időt veszített. A verseny végi izgalmas pillanatokat is ők okozták, azonban a Williams-pilóta végül megtartotta dobogós helyezését.

A brazil versenyző elmondta, nagyon boldog, hogy ki tudták használni a lehetőséget és a Ferrari előtt végeztek.

„Ez egy fantasztikus nap volt, sikerült Sebastian előtt végeznünk, miután problémája volt a bokszban. Ezután megpróbáltuk tartani a tempót, ami nagyon jó volt.”

Massa elmondta, felkészült arra, hogy a futam végén harcolnia kell azért, hogy Vettel előtt maradjon, azonban örül, hogy végül értékes pontokat szereztek a csapat számára.

„Tudtam, hogy utol fog érni, mert két-három tizeddel gyorsabb volt körönként, de végül sikerült megtartani a pozíciónkat. Az volt a legfontosabb, hogy sikerüljön magam mögött tartani.”

A brazil pilóta a futam előtt megkérdezte kisfiát, hogy mire számíthat a versenyen, aki dobogót jósolt édesapjának – mint utólag kiderült, nagyon pontos előrejelzést adott Felipinho.

„A kisfiam azt mondta, hogy harmadikként fogok végezni, és igaza lett.”

Massa szerint az ilyen eredmények további motivációt adnak a csapat számára, és bízik benne, hogy ez a lendület hozzásegíti őket ahhoz, hogy tovább javuljanak.

„A csapat számára is remek eredmény a mai, hiszen a Ferrarikhoz közelebb kerültünk. Egy kicsit gyorsabb még az autójuk, de nagyon keményen dolgozunk azért, hogy fejlődjünk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!