Friss hírek

Massa maradna a Williamsnél 2017-ben is

Szívesen meghosszabbítaná 2016 végén lejáró szerződését a Williams Forma-1-es csapatával Felipe Massa. A brazil szerint 2017-ben nagy lehetőséget kaphat a patinás brit istálló.Szívesen meghosszabbítaná 2016 végén lejáró szerződését a Williams Forma-1-es csapatával Felipe Massa.

A brazil versenyző ugyanis remekül teljesített az elmúlt két idény során, ám várhatóan több riválisa is akad majd a következő idény követően, amikor is kontraktusa lejár a patinás brit istállónál.

Habár tudja, nincs garancia arra, hogy a Williamsnél maradhat, Massa azt mondja, szívesen folytatná a brit istállónál.

„Boldogan dolgozom együtt ezzel a fantasztikus csapattal, és szerintem ők is szívesen dolgoznak velem” – mondta a rutinos versenyző, aki néhány éve a Ferraritól érkezett a Williamshez.

„Egyelőre viszont meg kell várnunk, hogy miképp alakul a következő szezon. És el kell döntenem azt is, mit akarok. Hogy maradok-e a Williamsnél, ennél a fantasztikus csapatnál, esetleg egy másik istállóhoz szerződöm, vagy pedig befejezem? Még nem tudom. Amíg nem áll össze a kép, addig nehéz válaszolni ezekre a kérdésekre. De az biztos, hogy folytatni akarom.”

Massa eltökéltségét csak fokozhatja, hogy 2017-ben jelentősen megváltoznak a Forma-1 szabályai, melyből a Williams is profitálhat.

„Ha egy csapat befektet valamibe, vagy jobban dolgozik, mint a többi, akkor sokkal gyorsabb és erősebb lehet. A változások viszont össze is rázhatják a mezőnyt. De az biztos, hogy változás kell, akár a motorra vonatkozólag is, hogy egy kicsit megkönnyítsük mindenki dolgát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!