Massa maradna a Williamsnél 2017-ben is

Szívesen meghosszabbítaná 2016 végén lejáró szerződését a Williams Forma-1-es csapatával Felipe Massa. A brazil szerint 2017-ben nagy lehetőséget kaphat a patinás brit istálló.Szívesen meghosszabbítaná 2016 végén lejáró szerződését a Williams Forma-1-es csapatával Felipe Massa.

A brazil versenyző ugyanis remekül teljesített az elmúlt két idény során, ám várhatóan több riválisa is akad majd a következő idény követően, amikor is kontraktusa lejár a patinás brit istállónál.

Habár tudja, nincs garancia arra, hogy a Williamsnél maradhat, Massa azt mondja, szívesen folytatná a brit istállónál.

„Boldogan dolgozom együtt ezzel a fantasztikus csapattal, és szerintem ők is szívesen dolgoznak velem” – mondta a rutinos versenyző, aki néhány éve a Ferraritól érkezett a Williamshez.

„Egyelőre viszont meg kell várnunk, hogy miképp alakul a következő szezon. És el kell döntenem azt is, mit akarok. Hogy maradok-e a Williamsnél, ennél a fantasztikus csapatnál, esetleg egy másik istállóhoz szerződöm, vagy pedig befejezem? Még nem tudom. Amíg nem áll össze a kép, addig nehéz válaszolni ezekre a kérdésekre. De az biztos, hogy folytatni akarom.”

Massa eltökéltségét csak fokozhatja, hogy 2017-ben jelentősen megváltoznak a Forma-1 szabályai, melyből a Williams is profitálhat.

„Ha egy csapat befektet valamibe, vagy jobban dolgozik, mint a többi, akkor sokkal gyorsabb és erősebb lehet. A változások viszont össze is rázhatják a mezőnyt. De az biztos, hogy változás kell, akár a motorra vonatkozólag is, hogy egy kicsit megkönnyítsük mindenki dolgát.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!