Friss hírek

Massa: Más csapat kedvéért nem térnék vissza

Csak a Williams miatt folytatja a versenyzést a Forma-1-ben Felipe Massa, aki elárulta, egyelőre még nem gondolkodott azon, hogy mi lesz 2018-ban.


Csak a Williams miatt folytatja a versenyzést a Forma-1-ben Felipe Massa, aki elárulta, egyelőre még nem gondolkodott azon, hogy mi lesz 2018-ban.

A brazil versenyző tavaly ugyan már bejelentette visszavonulását, ám miután Valtteri Bottas a Mercedesnél folytatja, úgy döntött, kisegíti a Williams csapatát 2017-ben.

Hirdetés
 

Massa elárulta, más csapat kedvéért biztosan nem tért volna vissza a Forma-1-be.

„Szenvedéllyel adózom a versenyzés iránt, harcolni, versenyezni akarok a pályán” – mondta Massa, aki mindezidáig 250 F1-es futamon állt rajthoz.

„Nem azért térek vissza, mert az F1-et látom a legjobb opciónak – hanem azért, mert a Williamsnél betöltendő pozíciót tartom annak. Más csapat kedvéért nem tértem volna vissza.”

„Mindig is szerettem volna versenyezni valahol, hiszen még mindig rajongok a versenyzésért. És imádom a Williams csapatát is, nagyon élveztem az elmúlt 3 évet.”

Massa elárulta, fantasztikus volt átélni az elmúlt idény utolsó versenyeit, amikor még azt gondolta, azok lesznek pályafutása utolsó F1-es futamai.

„Amit Brazíliában és Abu Dhabiban megéltem, azt soha nem fogom elfelejteni. Nagyon hálás vagyok mindenért, ami tavaly történt, és persze a kedves üzenetekért is. Bármi is történik az idei szezonban, emelt fővel távozom a Forma-1-ből.”

Massa elárulta, 1 évre állapodott meg a Williamsszel, így fogalma sincs arról, mi lesz 2018-ban.

„A szerződésem jelenleg csak 2017-re szól, a továbbiakról nem gondolkodtam még.”

A rutinos brazil emellett minden jót kívánt korábbi csapattársának, Valtteri Bottasnak, aki a világbajnok Nico Rosberg helyét veszi át a Mercedesnél.

„Nagyszerű lehetőség Valtteri számára az, hogy a világbajnok csapatnál folytathatja. Ő egy nagyon tehetséges versenyző, jó volt együtt dolgozni vele az elmúlt 3 évben. A legjobbakat kívánom neki pályafutása következő fejezetéhez.”

Massa egyébként az újonc Lance Stroll csapattársa lesz a Williamsnél.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!