Massa megköszönte a támogatást a Ferrarinak - F1VILÁG.HU

Massa megköszönte a támogatást a Ferrarinak

HIRDETÉS

Felipe Massa hálás csapatának, amiért támogatásáról biztosította, és továbbra is teljes mértékben mögötte áll, jóllehet az elmúlt versenyek nem úgy sikerültek számára, hogy azt a vezetőség várta tőle.


Felipe Massa hálás csapatának, amiért támogatásáról biztosította, és továbbra is teljes mértékben mögötte áll, jóllehet az elmúlt versenyek nem úgy sikerültek számára, hogy azt a vezetőség várta tőle.

Miközben csapattársa, Fernando Alonso az elmúlt három versenyen a dobogón ünnepelhetett, sőt két győzelmet is elkönyvelhetett, addig a brazil pilóta mindössze néhány pontot tudott begyűjteni, miután Szingapúrban egy váltóhiba miatt a mezőny végéről rajtolhatott, majd Japánban már az első kanyarban ütközött és kiesett.

Bár az elmúlt napokban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a Ferrari készen áll már az idei év végén megszabadulni Massától, az olaszok vezetése támogatásáról biztosította versenyzőjét, aki kapva kapott az alkalmon, és dicsérő szavakkal illette munkaadóját.

„Annak ellenére, hogy az elmúlt időszak nem volt egyszerű számomra, és nem jöttek az eredmények, tudom, hogy teljes mértékben számíthatok a csapat támogatására, amely mindig is száz százalékosan mögöttem állt, különösen a nehéz időkben” – mondta a brazil.

„Örültem annak, amit elnökünk, (Luca di) Montezemolo mondott a médiának a Japán Nagydíj után. Tudva, hogy számít rám, és hisz bennem, mindez hatalmas elismerés és öröm számomra.”

“Egy olyan szakember, aki nagyon jól ismeri a sportot, és tudja, hogy néha nehéz időket kell megélned. Azonban az a tény, hogy mindig is támogat, nagyon fontos nekem.”

Massa azt is elmondta, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy segítsen csapatának a szezon hátralévő részében, és sikerüljön elérni céljukat, mindkét bajnoki cím megszerzését 2010-ben.

„Mindent el fogok követni annak érdekében, hogy a lehető legjobb tudásomat nyújtsam, és mind magam, mind a csapat számára a lehető legjobb eredményeket hozzam” – folytatta a brazil.

„Mindig meg kell tartanod a pozitív hozzáállásodat, különösen úgy, hogy a csapat egy nagyon kemény végjáték elé néz, hiszen mindkét bajnokságot meg szeretné nyerni, még úgy is, hogy elég nagy a lemaradásunk a konstruktőrök versenyében.”

Hirdetés

„Mindenkinek 110%-ot kell nyújtania, hogy elérjük céljainkat, és pontosan ez az, amit tenni fogok a szezon hátralévő heteiben.”

A Ferrari jelenleg a harmadik helyen áll a konstruktőrök versenyében, 92 ponttal lemaradva az élen tanyázó Red Bull Racing mögött.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!