Massa néha még felhívja Schumachert - F1VILÁG.HU

Massa néha még felhívja Schumachert

HIRDETÉS

Felipe Massa, aki a tavalyi évben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher mellett versenyzett a Ferrarinál, bevallotta, a mai napig tartja a kapcsolatot egykori csapattársával, akivel mindenről el tud beszélgetni.

Felipe Massa, aki a tavalyi évben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher mellett versenyzett a Ferrarinál, bevallotta, a mai napig tartja a kapcsolatot egykori csapattársával, akivel mindenről el tud beszélgetni.

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, Michael Schumacher a tavalyi évben fejezte be versenyzői pályafutását, ám nem szakított a Ferrarival. A német sztár az európai futamok többségén jelen volt, mint az olaszok tanácsadója, és bár az utóbbi időben távol maradt a királykategóriától, egykori csapattársa, Felipe Massa bevallotta, továbbra is tartják egymással a kapcsolatot.

“Szoktunk néha beszélni. Természetesen a csapatról, és privát dolgokról egyaránt. Remek a kapcsolatom vele, néha csak telefonon beszélünk, ám olykor a versenypályán is találkozunk. Ez teljesen normális dolog” – mondta Massa a Bridgestone által rendezett sajtókonferencián Japánban.

A brazil pilóta azt is elárulta, hogy a tavalyi évhez képest idén sokkal jobban érzi magát csapatában, és egyáltalán nem azért, mert nem Schumacher árnyékában kell versenyeznie.

“Kiválóan érzem magam a csapatban. Két évig a Ferrari hivatalos tesztpilótája voltam, és korábban is tesztelőként tevékenykedtem. Tavaly viszont versenyzőként is bemutatkozhattam a Ferrari színeiben, és úgy gondolom, rengeteget tanultam. Idén már jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezem, és sokkal érettebb vagyok. Természetesen ezen okokból kifolyólag az idei évem jobb, mint a tavalyi. Rengeteget tanultam tavaly Michaeltől, és mindezt felhasználva sokkal jobb versenyző lett belőlem idén” – tette hozzá Massa, aki még nem tudja, mit várjon a hétvégétől.

“A versenyzők többsége számára új a pálya, így nem tudom, mire számítsak. Természetesen nagyon motivált vagyok a hétvége előtt, hiszen új kihívások elé nézünk. Szerencsére egy nagyon jó, versenyképes autónk van, így minden esélyünk meglesz a győzelemre. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond. Három nagyon fontos verseny előtt állunk. Nem egyszerű a bajnokság, de mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy mindkét Ferrarit az élre repítsünk. Majd meglátjuk, mi lesz belőle” – tette hozzá a brazil pilóta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!