Friss hírek

Massa nem aggódik a jövője miatt

Nem különösebben aggódik a jövőjével kapcsolatos pletykák miatt a Scuderia Ferrari versenyzője, Felipe Massa.


Nem különösebben aggódik a jövőjével kapcsolatos pletykák miatt a Scuderia Ferrari versenyzője, Felipe Massa.

A brazil szerződése az idei szezont követően jár le a maranellói gárdánál, és nem kizárt, hogy csapata 2014-ben egy másik versenyzőt ültet autójába.

A pletykák szerint Kimi Räikkönen és Nico Hülkenberg is esélyes a helyére, Massa azonban bízik abban, megtarthatja ülését a következő szezonra is.

„Magabiztos vagyok, márpedig a magabiztosság nagyon fontos, bármilyen helyzetben is legyen az ember” – fogalmazott a Ferrari versenyzője, amikor az AUTOSPORT című angol szaklap munkatársa arról faggatta, mi a véleménye a jövőjével kapcsolatos híresztelésekről.

„Hogy mit mondanak mások, az egyáltalán nem érdekel. Csupán azzal foglalkozom, amiben hiszek, illetve azzal, amit a csapaton belül mondanak. Ez a legfontosabb dolog. A külvilágos sokkal kevésbé fontos, mint ahogy tűnik.”

Massa korábban elismerte, pontosan tisztában van azzal, hogy javítania kell teljesítményén, ha meg akarja tartani helyét a patinás olasz istállónál, a nyári szünet elején pedig Luca di Montezemolo, a Scuderia elnöke is figyelmeztette a brazilt, eredményeket kell felmutatnia a következő versenyeken.

„Sok versenyen jó volt a teljesítményünk idén, minden jól ment, de nem tudtam olyan pozícióban végezni, amilyenben kellett volna” – ismerte el Massa. „Fontos, hogy megpróbáljuk a lehető legjobban kihasználni az autóban rejlő lehetőségeket. Ha ezt sikerül elérni, az mindenképp pozitívum a jövőre nézve.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!