Friss hírek

Massa nem változtat hozzáállásán

Felipe Massa annak ellenére sem változtat a versenyzéshez való hozzáállásán, hogy a bajnokság éllovasaként kezdheti meg a hétvégén megrendezésre kerülő Brit Nagydíjat.

Felipe Massa annak ellenére sem változtat a versenyzéshez való hozzáállásán, hogy a bajnokság éllovasaként kezdheti meg a hétvégén megrendezésre kerülő Brit Nagydíjat.

A Ferrari brazil versenyzője a Magny-Cours-ban aratott győzelmével átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben, és komoly esélyessé lépett elő a vb-címért folytatott küzdelemben.

Bár nagyon örül annak, hogy felugrott a bajnokság élére, Massa hangsúlyozta, a továbbiakban is ugyanúgy készül majd a versenyekre, mint ahogyan azt korábban is tette.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a lista élén látom a nevem a bajnokságban, de ha őszinte akarok lenni, akkor ez semmit nem jelent jelen pillanatban, így most más dolgokra kell koncentrálnom” – mondta Massa a Ferrari hivatalos weboldalán.

“Még rengeteg verseny hátra van a bajnokság végéig, és az, hogy most én állok a tabella élén, nem jelent számomra semmit. Inkább a munkámra koncentrálok, a következő tesztre, illetve az adott versenyekre, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Majd csak az utolsó futam után jelenthetjük ki, hogy jó munkát végeztünk-e.”

“Természetesen jó érzés a bajnokság éllovasaként megérkezni a következő versenyre, különösen úgy, hogy az elmúlt futamot megnyerted” – folytatta a brazil versenyző, aki teljes mértékben meg volt elégedve az elmúlt heti teszteken kipróbált újításokkal.

Massa azonban elmondta, aggódik amiatt, hogy jó egészségi állapotban legyen a hétvégi futamon, miután a múlt heti teszteken betegen kellett autóba ülnie, ami igencsak megnehezítette az életét.

“Pihennem kell még egy kicsit” – mondta. “Ha még emlékeznek, akkor Magny-Cours-ban meghúzódott a hátam, aztán jól megfáztam, és így kellett két napot tesztelnem Silverstone-ban, így most teljesen ki vagyok merülve.”

“Pihennem kell, és csakis a következő futamra kell koncentrálnom. A nyakam már jól van a kezelések után, de most itt van ez a megfázás. Azonban biztos vagyok benne, hogy rendben leszek a hétvégi versenyre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!