Massa a rajtban és a Mercedesben bízik - F1VILÁG.HU

Massa a rajtban és a Mercedesben bízik

HIRDETÉS
W31I9375

Felipe Massa újra kihozta a maximumot a Williamsből, és ezúttal sikerült legnagyobb ellenfeleik, a két Red Bull közé kerülni az időmérő edzésen.

Massa a holnapi versenyen a 6. helyről rajtolhat majd, ám a brazil bízik benne, hogy ennél akár jobb pozícióra is szert tehet a rajtot követően.

A brazil elmondta, eleinte ő sem gondolta volna, hogy sikerülhet megelőznie egy Red Bullt, azonban szerencsére jól sikerült a gyorsköre.

„Ez határozottan egy jó időmérő volt számunkra, a két Red Bull között végeztünk. Rob Smedley azt mondta nekem, hogy közéjük kerülhetek, én pedig azt válaszoltam, hogy ’oké, próbáljuk meg’. Igaza volt, és elégedett vagyok a körömmel” – nyilatkozta Massa az időmérőt követően.

Massa elmondta, örül, hogy látszik a Williams fejlődése, ugyanis egyre közelebb kerülnek a Red Bullhoz.

„Jó érzés egy olyan csapat ellen versenyezni, akik jobbak voltak nálunk az első néhány futamon. A hosszú etapunk pénteken jobb volt, mint az övéké, szóval azt hiszem, harcolhatunk holnap.”

A brazil pilóta szerint az sem elképzelhetetlen, hogy fog egy jó rajtot, majd a Mercedes-erőforrás segítségével javíthat a 6. pozícióján.

„Nem a legjobb oldalról rajtolok, de sosem lehet tudni. Talán jól rajtolok, a motor pedig határozottan segíteni fog a 2-es kanyarban, ott pedig nagyon sok dolog történhet. Aztán túljutunk a 3-as kanyaron, és kezdődhet a verseny. Mindent meg fogok próbálni, amit csak tudok. Nagyon motivált vagyok, és remélem, holnap jól mennek majd a dolgaink és jó versenyünk lehet.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!