Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Massa reméli, jövőre minden másképp lesz

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Massa reméli, jövőre minden másképp lesz

Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője reméli, 2012-ben az ideinél sokkal jobb bajnokság vár majd rájuk, hiszen mindent megtesznek azért, hogy már az első versenytől kezdve a győzelemért szálljanak harcba.


Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője reméli, 2012-ben az ideinél sokkal jobb bajnokság vár majd rájuk, hiszen mindent megtesznek azért, hogy már az első versenytől kezdve a győzelemért szálljanak harcba.

Massa elárulta, tisztában van azzal, hogy nem szerepelt jól az idei évben, ám azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Scuderia is alulteljesített önmagához képest.

„Az idei év nem ment túl jól, de megőriztük szokásos harci szellemünket, és ezt mindenképp szeretnénk kamatoztatni jövőre, amikor is – reményeim szerint – teljesen másképp alakul majd a bajnokság, mint ez, ami lassan véget ért” – magyarázta a brazil.

„A cél, hogy kezdettől fogva versenyképesek legyünk, és hogy minden egyes futamon a győzelemért harcoljunk. Az idei nem volt egy fantasztikus szezon számomra, de a csapatnak sem.”

„Szóval versenyzőként óriási vágy ég bennem, amin osztozom az egész csapattal, 100 százalékot nyújtok azért, hogy javuljunk a jövő évre.”

Az évadzáró Brazil Nagydíj Felipe Massa századik ferraris versenye lesz: a brazil természetesen szeretne szép eredménnyel jubilálni.

„Ez egy nagyon fontos hétvége lesz számomra, hiszen egyúttal tizedik F1-es idényem is véget ér. Habár ebben a tíz évben nem versenyeztem folyamatosan, mivel 2003-ban a Ferrari tesztpilótája voltam.”

„Szerencsére még fiatal vagyok, de kétségtelen, hogy a tizedik év mérföldkő egy F1-es versenyző pályafutásában.”

„Ráadásul hat éve versenyzem a Scuderiánál, századik versenyem lesz ez a csapat színeiben, így egyike leszek azon versenyzőknek, akik a legtöbbet versenyeztek ennél az istállónál.”

„És amellett, hogy tíz éve vagyok a Forma-1-ben, századik versenyem következik a Ferrarinál, hazai pályán, Brazíliában gurulhatok pályára, ami miatt rendkívül különleges lesz ez az egész. Nagyon érzelemdús hétvége lesz, és természetesen vasárnap délután szeretnék jó eredményt elérni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!