Massa reméli, jövőre minden másképp lesz

Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője reméli, 2012-ben az ideinél sokkal jobb bajnokság vár majd rájuk, hiszen mindent megtesznek azért, hogy már az első versenytől kezdve a győzelemért szálljanak harcba.


Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője reméli, 2012-ben az ideinél sokkal jobb bajnokság vár majd rájuk, hiszen mindent megtesznek azért, hogy már az első versenytől kezdve a győzelemért szálljanak harcba.

Massa elárulta, tisztában van azzal, hogy nem szerepelt jól az idei évben, ám azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Scuderia is alulteljesített önmagához képest.

„Az idei év nem ment túl jól, de megőriztük szokásos harci szellemünket, és ezt mindenképp szeretnénk kamatoztatni jövőre, amikor is – reményeim szerint – teljesen másképp alakul majd a bajnokság, mint ez, ami lassan véget ért” – magyarázta a brazil.

„A cél, hogy kezdettől fogva versenyképesek legyünk, és hogy minden egyes futamon a győzelemért harcoljunk. Az idei nem volt egy fantasztikus szezon számomra, de a csapatnak sem.”

„Szóval versenyzőként óriási vágy ég bennem, amin osztozom az egész csapattal, 100 százalékot nyújtok azért, hogy javuljunk a jövő évre.”

Az évadzáró Brazil Nagydíj Felipe Massa századik ferraris versenye lesz: a brazil természetesen szeretne szép eredménnyel jubilálni.

„Ez egy nagyon fontos hétvége lesz számomra, hiszen egyúttal tizedik F1-es idényem is véget ér. Habár ebben a tíz évben nem versenyeztem folyamatosan, mivel 2003-ban a Ferrari tesztpilótája voltam.”

„Szerencsére még fiatal vagyok, de kétségtelen, hogy a tizedik év mérföldkő egy F1-es versenyző pályafutásában.”

„Ráadásul hat éve versenyzem a Scuderiánál, századik versenyem lesz ez a csapat színeiben, így egyike leszek azon versenyzőknek, akik a legtöbbet versenyeztek ennél az istállónál.”

„És amellett, hogy tíz éve vagyok a Forma-1-ben, századik versenyem következik a Ferrarinál, hazai pályán, Brazíliában gurulhatok pályára, ami miatt rendkívül különleges lesz ez az egész. Nagyon érzelemdús hétvége lesz, és természetesen vasárnap délután szeretnék jó eredményt elérni.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!