Orosz Nagydíj

Massa szerint beváltak a Ferrari új fejlesztései

Elégedett a Ferrari vadonatúj fejlesztéseivel a csapat brazil versenyzője, Felipe Massa.


Elégedett a Ferrari vadonatúj fejlesztéseivel a csapat brazil versenyzője, Felipe Massa.

Az olasz gárda szerdán kezdte meg a munkát Barcelonában, ahol a 150° Italia nevet viselő versenygépre számos fejlesztés is felkerült, beleértve egy radikális kipufogórendszert is, melynek végződései az autó padlólemezének hátsó részénél kaptak helyet.

Massa rendkívül produktív munkát végzett tegnap, hiszen összesen 101 kört tett meg a katalán versenypályán, és elmondása szerint az új fejlesztések egyértelmű hatással vannak az autó kezelhetőségére.

„Az első benyomások pozitívak” – mondta a 2008-as év ezüstérmese a nap végén.

„Érezni az új elemek hatását az autó irányíthatóságán, különösen az új kipufogóét. Szerdán főként a különféle konfigurációk összehasonlításán dolgoztunk, különösképp, ami az első szárny körüli területet illeti. Ismét nagyon sok kilométert tudtunk megtenni, ami mindig nagyon jó.”

„Nyilván szemügyre vesszük majd a hosszabb etapokat is, hogy pontosabb információkat kapjunk az abroncsok viselkedéséről, hiszen az az egyik legfontosabb tényező lesz az idei szezonban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS