Massa szerint erőből is legyűrhetik a Ferrarit

Spielbergi harmadik helye után magabiztosan várja a Forma-1-es bajnokság következő versenyeit is Felipe Massa – a brazil szerint a Ferrari is fogható lehet akár.


Spielbergi harmadik helye után magabiztosan várja a Forma-1-es bajnokság következő versenyeit is Felipe Massa – a brazil szerint a Ferrari is fogható lehet akár.

Massa a két Mercedes mögött harmadikként futott be az Osztrák Nagydíjon, miután a Ferrari hibázott Sebastian Vettel kerékcseréjekor.

A Williams számos újítással érkezett meg a Red Bull Ringre, ennek ellenére azonban a Ferrari autója versenytempóban még így is jobbnak bizonyult.

Massa azonban nagyon elégedett, az F1Világ.hu kérdésére ugyanis elárulta, az összes újítás remekül működött autóján – csupán még némi finomhangolásra szorulnak.

„Minden, amit erre a pályára hoztunk, felkerült az autóra – szóval bőven van még tennivalónk, hogy még jobbá tegyük ezeket az alkatrészeket” – mondta lapunknak a brazil.

„Határozottan pozitív az, amit tapasztaltunk, minden, amit a szélcsatornában láttunk, megerősítést nyert a pályán is – de sok munka vár még ránk, vannak dolgok, amiken javítanunk kell. Viszont meggyőződésem, hogy ez sikerülni is fog.”

Amikor Massát arról kérdeztük, milyen reményeket fűz a soron következő Brit Nagydíjhoz, így felelt: „Azt gondolom, a következő futamon is versenyképesek lehetünk. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Ferrarinak is erős autója van, ma egy kicsit gyorsabb is volt a miénknél, úgyhogy keményen kell nyomnunk, egy kicsit gyorsabbá kell tennünk a saját versenygépünket.”

„Ha ez sikerül, jó harcot vívhatunk velük, a következő versenyeken talán gyorsabbak is lehetünk náluk – ez az, amit szeretnénk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!