Massa szerint „sokkal agresszívebb” a Williams új autója - F1VILÁG.HU

Massa szerint „sokkal agresszívebb” a Williams új autója

HIRDETÉS
WX4I5869

A Forma-1-es versenyzéstől visszavonult Felipe Massa azt mondja, a Williams 2018-as versenyautója „sokkal agresszívebb” lesz majd elődjénél.

Massa 4 évet töltött el a brit istállónál, 2017-ben 43 pontot szerzett, a Williams pedig a konstruktőri 5. helyen zárta a bajnokságot.

A 2018-as modell lesz az első a csapat háza táján, mely a tavaly kinevezett technikai igazgató, Paddy Lowe irányítása alatt készült. Massa azt mondja, a különbségek már első ránézésre is jelentősek.

„Láttam az új autót a szélcsatornában, és sok igazán érdekes változtatást véltem felfedezni” – mondta Massa a Motorsport.com-nak.

„Mindenki dolgozik. Lehet, hogy a szezon első versenyén rengeteg változtatást látunk majd a versenyautókon.”

„A Williams autója sokkal agresszívebbnek tűnik. Teljesen másképp néz ki, szóval hiszem, hogy talán fejlődhetnek.”

A Williams tavaly nem tudta legyűrni a Force Indiát a konstruktőri 4. helyért, és mivel a Renault és a McLaren idén jó eséllyel megerősödik, Massa tudja, volt csapatára kemény munka vár.

„Ott van a Renault is, mely fejlődni fog. És persze a McLaren. Szóval látnunk kell, mekkora fejlődést lehet elérni. És azt sem tudjuk, mire képesek a versenyzők. De hiszem, hogy a csapat jobb autóval tud előrukkolni, mint eddig.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!