Massa a top 10-ben kezdett pénteken - F1VILÁG.HU

Massa a top 10-ben kezdett pénteken

HIRDETÉS
WX4I5960

Jó formában kezdte pénteken a Forma-1-es Orosz Nagydíjat Felipe Massa.

A Williams versenyzője az első szabadedzésen a 8., a másodikon a 7. legjobb idővel zárta, elmondása szerint pedig nagyon elégedett azzal, ahogy autója működött a nyitónapon, Szocsiban.

„Jó napot zártunk. Az autó jónak tűnt a pályán délelőtt és délután is. Rendben voltak a rövid és hosszú etapok, illetve használt és új gumikkal is jól működött a versenygép” – mondta a rutinos brazil.

„Szóval igazán elégedett vagyok az autó egyensúlyával, illetve azzal, ahogy a gumik működnek. A degradáció nagyon alacsony, sokkal alacsonyabb, mint más pályákon. Elégedett vagyok a napunkkal. Remélem, hogy erős hétvégénk lehet itt, de majd meglátjuk.”

A Williams másik versenyzője, Lance Stroll is jól kezdett: az első szabadedzésen 9. lett, délután azonban csak a 19. pozícióban fejezte be a második tréninget.

„Van még hová fejlődnünk – főleg nekem, hiszen először vagyok itt, és csak most kezdek ráérezni az autó beállításaira” – nyilatkozta az ifjú kanadai.

„Az ultralágy gumikat nem is használtam ma, mert spóroltunk velük holnapra. A versenystratégiánkról még nem döntöttünk, de a tapadás elég alacsony itt, a degradáció pedig nem tűnik magasnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!