Massa: Továbbra is a Mercedes a mérce - F1VILÁG.HU

Massa: Továbbra is a Mercedes a mérce

HIRDETÉS

Ugyan az utolsó előszezoni teszt csütörtöki nyitónapján a leggyorsabb volt, Felipe Massa szerint a Mercedes továbbra is a többiek előtt jár.


Ugyan az utolsó előszezoni teszt csütörtöki nyitónapján a leggyorsabb volt, Felipe Massa szerint a Mercedes továbbra is a többiek előtt jár.

Massa 1 perc 23,500 másodperces idejével a leggyorsabb volt tegnap a lágy gumikon, Romain Grosjean múlt heti, szuperlágy gumikkal futott legjobbját csaknem fél másodperccel döntötte meg.

Habár elégedett a Williams teljesítményével, Massa úgy véli, a regnáló világbajnok Mercedes még nem mutatta ki a foga fehérjét.

„Az eredmény pozitív, de még mindig nehéz biztosra mondani, hogy hol is állunk, főleg a Mercedeshez képest” – fogalmazott a Williams brazilja.

„Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a Mercedesé a legjobb autó, viszont mi is ott vagyunk azért. Az autó jó teljesítmény mutat, és emellett jól kezelhető és könnyen érthető is.”

Arra a kérdésre, hogy érzése szerint sikerült-e közelebb kerülniük a Mercedeshez, Massa így fogalmazott: „Remélem! De azt gondolom, amíg nem érkezik el az idő, és nem ugyanazokkal a gumikkal, illetve ugyanannyi üzemanyaggal körözünk, nehéz megmondani.”

„Amikor Lewis [Hamilton] kimegy a pályára és megtesz 5 kört, az az etap az elsőtől az utolsó körig nagyon következetes, még a miénknél is jobb. Szóval úgy gondolom, hogy bőven van még valami a tarsolyukban.”

„Nehéz megmondani, hogy állunk hozzájuk képest, és azt sem tudom, hogy az utolsó versenyhez képest javultunk-e ebben a tekintetben.”

„De ha a többi csapatokhoz hasonlítjuk magunkat, azt gondolom, hogy igenis harcban vagyunk, és ez az, ami számít.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!