Massa tudja, az eredmények számítanak

Versenyzés közben képes kizárni a jövőjével kapcsolatos bizonytalanságot a Ferrari Forma-1-es csapatának versenyzője, Felipe Massa.


Versenyzés közben képes kizárni a jövőjével kapcsolatos bizonytalanságot a Ferrari Forma-1-es csapatának versenyzője, Felipe Massa.

A brazil távozásáról már hosszú ideje cikkeznek a nemzetközi sajtóban, bár a Ferrari részéről nemrég úgy nyilatkoztak, továbbra is esélye van arra, hogy megtartsa helyét 2013-ra, amennyiben jó eredményeket tud szállítani.

Massa elmondta, tisztában van azzal, hogy a teljesítmény az, ami számít, így mindent megtesz azért, hogy a következő versenyeken jó eredményeket érjen el.

„Nincs hír a jövőmre vonatkozóan jelen pillanatban, de kétségtelen, hogy a jó eredmények segíteni fognak” – mondta Massa.

„Keményen kell nyomnom, jó eredményeket kell szereznem abban a reményben, hogy hamarosan jó híreket kapok. Mindig jobb tudni, mi a helyzet, hiszen természetesen szeretném tudni, mit csinálok jövőre. De azt elmondhatom, hogy soha nem fordult még elő velem, hogy egy verseny közepén arról kezdtem el gondolkodni, hogy mi lesz a következő évben.”

„Mindazonáltal tudom, az eredmények azok, amik számítanak, szóval ha olyan helyzet áll elő egy versenyen, amikor kockázatot kell vállalni, akkor alaposan át kell gondolni a dolgokat, mivel tudod, hogy a prioritás az, hogy befejezd a futamot.”

A pletykák korábban arról szóltak, Massa helyét a Ferrari pártfogoltja, Sergio Perez veheti át jövőre, az olasz istálló elnöke, Luca di Montezemolo azonban nemrég elmondta, a mexikói még túl fiatal ahhoz, hogy egy ilyen patinás istállóhoz szerződjön.

A Red Bull versenyzője, Mark Webber még korábban elárulta, mielőtt szerződést hosszabbított jelenlegi csapatával, tárgyalt a Ferrarival – így nyilvánvaló, hogy az olasz istálló alaposan körbenéz a versenyzői piacon.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS