Massa tudja, az eredmények számítanak - F1VILÁG.HU

Massa tudja, az eredmények számítanak

HIRDETÉS

Versenyzés közben képes kizárni a jövőjével kapcsolatos bizonytalanságot a Ferrari Forma-1-es csapatának versenyzője, Felipe Massa.


Versenyzés közben képes kizárni a jövőjével kapcsolatos bizonytalanságot a Ferrari Forma-1-es csapatának versenyzője, Felipe Massa.

A brazil távozásáról már hosszú ideje cikkeznek a nemzetközi sajtóban, bár a Ferrari részéről nemrég úgy nyilatkoztak, továbbra is esélye van arra, hogy megtartsa helyét 2013-ra, amennyiben jó eredményeket tud szállítani.

Massa elmondta, tisztában van azzal, hogy a teljesítmény az, ami számít, így mindent megtesz azért, hogy a következő versenyeken jó eredményeket érjen el.

„Nincs hír a jövőmre vonatkozóan jelen pillanatban, de kétségtelen, hogy a jó eredmények segíteni fognak” – mondta Massa.

„Keményen kell nyomnom, jó eredményeket kell szereznem abban a reményben, hogy hamarosan jó híreket kapok. Mindig jobb tudni, mi a helyzet, hiszen természetesen szeretném tudni, mit csinálok jövőre. De azt elmondhatom, hogy soha nem fordult még elő velem, hogy egy verseny közepén arról kezdtem el gondolkodni, hogy mi lesz a következő évben.”

„Mindazonáltal tudom, az eredmények azok, amik számítanak, szóval ha olyan helyzet áll elő egy versenyen, amikor kockázatot kell vállalni, akkor alaposan át kell gondolni a dolgokat, mivel tudod, hogy a prioritás az, hogy befejezd a futamot.”

A pletykák korábban arról szóltak, Massa helyét a Ferrari pártfogoltja, Sergio Perez veheti át jövőre, az olasz istálló elnöke, Luca di Montezemolo azonban nemrég elmondta, a mexikói még túl fiatal ahhoz, hogy egy ilyen patinás istállóhoz szerződjön.

A Red Bull versenyzője, Mark Webber még korábban elárulta, mielőtt szerződést hosszabbított jelenlegi csapatával, tárgyalt a Ferrarival – így nyilvánvaló, hogy az olasz istálló alaposan körbenéz a versenyzői piacon.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!