A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Massa újabb győzelemmel hangolt a visszatérésre

Azt követően, hogy az elmúlt hétvégén megrendezett gokartverseny második futamát megnyerte, Felipe Massa egy újabb győzelmet aratott, ezúttal a hétvégi Granja Viana 500 mérföldes megmérettetésen.

Azt követően, hogy az elmúlt hétvégén megrendezett gokartverseny második futamát megnyerte, Felipe Massa egy újabb győzelmet aratott, ezúttal a hétvégi Granja Viana 500 mérföldes megmérettetésen.

A Ferrari brazil versenyzője egy csapatban volt a Renault tesztpilótájával, Lucas di Grassival, és a Stock Car Light éllovasával, Julio Camposszal.

A trió már a futam elején az élre állt, és csak a boxkiállások alkalmával engedte ki a kezéből az első pozíciót.

Massa immáron 13. alkalommal vett részt ezen a gokartversenyen, de idáig még soha nem tudott felállni a dobogó legmagasabb fokára, pedig számos alkalommal nagyon közel került ahhoz, hogy elhódítsa a trófeát.

“Úgy gondolom, hogy megkaptuk, amit megérdemeltünk, hiszen már a futam elején átvettük a vezetést. Egy erős csapatot raktunk össze, és versenyzőink teljesítménye az egész futamon kiváló volt” – mondta Massa, aki kisfiának, Felipinhónak ajánlotta a hétvégi győzelmet.

A brazil pilóta egyébként egy nagyon nehéz szezonon van túl, hiszen a július végi Magyar Nagydíjon súlyos- életveszélyes balesetet szenvedett, ami miatt ki kellett hagynia az idény második felét.

Massa azonban úgy tűnik, hogy teljesen felépült, minden eddiginél jobban ki van éhezve a sikerre, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a múlt héten csak hajszállal kapott ki egykori csapattársától, Michael Schumachertől Florianapolisban, most pedig győzelmet aratott.

“Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy otthon, a televízión néztem a forma-1-es versenyeket, és a visszatérésről álmodoztam” – folytatta Massa.

“Úgy gondolom, hogy ennél jobban nem is térhettem volna vissza: a múlt hétvégén győzelmet arattam a második futamon Florianapolisban, most pedig győztem ezen a komoly kihívást és kemény küzdelmet hozó versenyen.”

A második helyen az egykori forma-1-es pilóta, Ricardo Zonta alkotta csapat végzett, míg a nyolcszoros győztes Rubens Barrichello és Tony Kanaan csak a harmadik helyezett csapat színeit képviselte.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!