Toszkán Nagydíj

Massa: Vettel szeret panaszkodni…

WONZ0317
Sochi Autodrom, Sochi, Russia. Friday 28 April 2017. Felipe Massa, Williams Martini Racing. Photo: Andrew Hone/Williams ref: Digital Image _ONZ0317

Felipe Massa, a Williams versenyzője reagált Sebastian Vettel rádióüzenetére a versenyt követően – a brazil nem érti a német felháborodását.

Valtteri Bottas és Sebastian Vettel az Orosz Nagydíj utolsó körében is a győzelemért harcolt, azonban utolérték a lekörözendő versenyzőket, köztük Felipe Massát is, aki rossz ütemben állt félre a német elől, aki ezt meg is említette a csapatrádión.

„Mi a fene volt ez?” – kérdezte Vettel csapatrádión.

Később, a dobogón Vettel már nem részletezte az esetet, akkor azt mondta, a végeredmény szempontjából mindegy volt Massa manővere, ám ő arra számított, hogy időben félre fog állni.

A brazil pilótát a versenyt követően megkérdezték az esetről: „Panaszkodott a rádión? Biztos vagy benne?” – kérdezett vissza Massa.

„A belső ívet teljesen szabadon hagytam neki, visszavettem a 4-es kanyar előtt, de nem akart elmenni. Nem mertem belülre húzódni, teljesen a bal oldalon voltam, majd egyenesen elengedtem őt” – mondta a Williams-pilóta.

„Biztos vagyok benne, hogy nem előzte volna meg Valtterit a verseny utolsó körében. Egyébként ő tényleg szeret panaszkodni” – zárta le Massa.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS