Portugál Nagydíj
Next
Prev

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Massának elege lett, és kiszállt a GPDA-ból

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Massának elege lett, és kiszállt a GPDA-ból

A Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa kilépett a Versenyzők Érdekvédelmi Szervezetéből (GPDA), ugyanis sok mindennel nem értett egyet.

A Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa kilépett a Versenyzők Érdekvédelmi Szervezetéből (GPDA), ugyanis sok mindennel nem értett egyet.

“A jó dolgokat támogattam, és azokban mindig is egyetértettem a GPDA-val, a tagja voltam a szervezetnek, de kiszálltam, mert nem mindig tetszett az, ahogy irányították” – mondta Massa a Gazzetta dello Sportnak.

Mindez azok után vált nyilvánossá, hogy a GPDA igazgatója, Jarno Trulli élesen kritizálta azokat a versenyzőket, akik még nem léptek be a szervezetbe.

“Senkit nem akarok kényszeríteni, de aki Forma-1-es autót vezet, annak tisztában kell lennie a dolgok alakulásával, tudnia kell, miért alakult meg a GPDA, és min dolgozik” – mondta Trulli még a hét elején.

“Sajnos azonban vannak olyanok, akiket ez nem érdekel, és ez nagyon elszomorít engem. Beülnek az autóba, és learatják mások kemény munkájának és anyagi befektetésének a gyümölcsét.”

Massa mellett csapattársa, Kimi Raikkönen, a McLaren brit pilótája, Lewis Hamilton, és a Force India német versenyzője, Adrian Sutil sem tagja a Versenyzők Érdekvédelmi Szervezetének (GPDA).

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!