Massát feltüzelte monacói formája - F1VILÁG.HU

Massát feltüzelte monacói formája

HIRDETÉS

Felipe Massa úgy gondolja, hogy amennyiben tartani tudja azt a szintet, amit a Monacói Nagydíjon mutatott, megmentheti karrierjét a Ferrarinál.


Felipe Massa úgy gondolja, hogy amennyiben tartani tudja azt a szintet, amit a Monacói Nagydíjon mutatott, megmentheti karrierjét a Ferrarinál.

A brazil versenyzőt rengeteg kritika érte az elmúlt időben, és szinte borítékolható, hogy az év végén megválik csapata tőle, miután az első öt versenyen képtelen volt tartani a lépést csapattársával, Fernando Alonsóval, aki jelenleg vezeti a bajnokságot.

Massa azonban sokat javult Monacóban. Az idei évben először jutott be a Q3-ba, és második pontszerző helyezését szerezte meg. Ráadásul közel volt az élen állókhoz, ő is tagja volt annak a vonatnak, amely Mark Webbert követte szorosan a befutóig.

Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint a megtarthatja-e versenyzői ülését a Ferrarinál, ha a jövőben is legalább ilyen formát mutat, Massa így felelt az Autosportnak: „Azt gondolom, hogy igen. A verseny nagyon jó volt, de nem vagyok teljes mértékben elégedett, hiszen az ember mindig többet akar, azonban ez egy jó kezdete volt az új bajnokságnak.”

Massa azt is elmondta, hogy a monacói futam komoly löketet adott számára, és mostantól kezdve magabiztosabban érkezik meg a versenyhétvégékre.

„Természetesen nagyon magabiztos vagyok” – folytatta. „Magabiztos voltam az egész hétvége folyamán, és úgy gondolom, hogy ez az eredmény nagy löketet adott, és biztos vagyok abban, hogy sokkal jobb eredményeket fogok hozni a következő versenyeken.”

„A bajnokság nem úgy alakult eddig, ahogy azt terveztem, de még nagyon sok van hátra, így bízom abban, hogy teljesen megváltoztathatjuk azt, ami eddig történt, és más irányba mehetünk egészen a szezon végéig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!