Massát nem aggasztja, hogy Grosjean indul mellőle

Az előkelő hatodik helyre kvalifikálta magát Felipe Massa a Koreai Nagydíj időmérő edzésén, és ha nem követ el néhány kisebb hibát, akkor még előrébb is végezhetett volna.


Az előkelő hatodik helyre kvalifikálta magát Felipe Massa a Koreai Nagydíj időmérő edzésén, és ha nem követ el néhány kisebb hibát, akkor még előrébb is végezhetett volna.

„Kifejezetten jó időmérő edzés van mögöttem, még akkor is, ha tökéletesnek azért nem nevezném. Több apró hibát is elkövettem, ami talán egy-két helyezésembe került, de mindent összevetve a hatodik helyezés nem katasztrófa”- mondta az időmérő után Massa.

„Már korábban is megtapasztalhattuk, hogy hosszú távon versenyképesebb vagyunk, mint egy körön, és reméljük, hogy a történelem megismétli önmagát vasárnap is, és felvehetjük a harcot azokkal, akik előlünk rajtolnak.”

„Az időmérőn legalább két autó gyorsabb volt nálunk, de a versenyen más a helyzet. Jó stratégiával kell előállnunk, és ki kell hoznunk a maximumot a gumikból, amik a jelek szerint nem használódnak el túl gyorsan itt”- vázolta fel egy sikeres futam mindenki által ismert alappilléreit.

Az utóbbi időben jó formát mutató Massa mellől a hetedik helyről Romain Grosjean indul majd, aki idén több balesetet is okozott már közvetlenül a rajt után. A brazil pilóta azonban hisz benne, hogy vasárnap nem lesz semmi probléma. „Az első kanyar nagyon szoros ezen a pályán, de reméljük rendben lesz majd a rajt. Grosjean a közelemből rajtol, de úgy vélem, megértette, hogyan kell viselkednie, úgyhogy én nem aggódom emiatt különösebben.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!