Friss hírek

Mazepin bemutatkozott a Haas gyárában

Nikita Mazepin, Haas, factory
Megtette első gyárlátogatását Nikita Mazepin, a Haas F1-es istállójának idei új versenyzője, aki üléspróbán vett részt, illetve megismerkedett leendő csapatával.

Először találkozhatott a Haas istálló dolgozóival Nikita Mazepin, miután a koronavírus-világjárvány miatti szigorú intézkedések eddig nem tették lehetővé, hogy elutazzon a csapat székhelyére. 

Szerdán azonban erre is sor került, és Mazepin egy lépéssel közelebb került álmaihoz, elvégezte ugyanis a szükséges üléspróbát a gyárban. 

„Ez az első napom a gyárban, iszonyatosan örülök, hogy találkozhattam a srácokkal, sokáig vártam erre” – mondta Mazepin. 

Az üléspróbát követően Mazepin elmondta, alig várja, hogy Bahreinben megkezdődjön a 2021-es F1-es szezon, ahol a Haas rajta kívül egy másik fiatal pilótával, Mick Schumacherrel vág majd neki az idénynek. 

Mazepin erősen megosztó személyiség, a Haas közösségi oldalon megosztott posztja alatt sem kímélték őt a rajongók: a 21 éves pilóta többek között korábbi botrányaival, valamint pályán mutatott viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, ami miatt sokak számára ellenszenvessé vált, és ennek hangot is adtak a csapat bejegyzése alatt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Mazepin bemutatkozott a Haas gyárában
Fotók: Ocon pályára vitte az Alpine új autóját
Vettel: A sprintfutam csak a problémák foltozgatása
Az Aston Martin szeretné a legjobbat kihozni Vettelből
Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint